söndag 31 juli 2011

Post-gravid-cravings!Söta Caroline fixade hemleverans.....
.... med macarons idag.
Ljuvliga små skapelser med melonsmak.....
...... och violsmak.
Eftersom jag aldrig har haft någon direkt craving när jag var gravid med Bebis eller Lillebror så tycker jag att det är helt legitimt att jag kan få ha en liten craving nu istället. Som en liten post-gravid-craving liksom.

Idag fick jag till och med min post-gravid-craving levererad direkt hem till dörren. Inte illa. De var söta, små, perfekt runda, färgglada och framför allt mååååånga. Vad är det då jag fått dille på? Jo......macarons. Ljuvligt spröda små macarons. Vad jag har förstått så är det många som tycker att dessa små skapelser är överskattade men jag bara äääälskar dem och förstår inte alls hur man inte kan gilla dem (smaken är ju dock som baken). Jag tycker de känns lite lyxiga och jag äter dem nästan med andakt eftersom jag vet att det tydligen är en hel vetenskap att få dem helt perfekta. Å det har söta St Heaven Street-Caroline verkligen lyckats med (TACK snälla du). Idag fick jag prova macarons med violsmak och med melonsmak och de fullständigt smälte i munnen. Dessutom var de pimpade med söta (ätbara) fjärilar. MUUUUMS!

Men vet ni vad det bästa av allt är? Jo. Min käre make håller igen på sötsaker så jag måste (staaaackars, stackars mig) äta upp alla mina post-gravid-cravings själv :). Tjohoooooooo!!!

KRAM

// Inredningsfrun

4 kommentarer :

Caroline Dourén sa...

Skrattar åt din härliga humor!!! Jag är så glad att du tycker om dem!! Bara säg till när du har nästa craving, så fixar jag lite nya smaker till dig ;). Päron och lakrits har du ju faktiskt inte prövat än!!! Som alltid tar du fantastiska bilder, är så avis på att jag inte får till det så där snyggt!!! Du är grym! Stor kram till dig du härliga kvinna :)

Anonym sa...

Hej underbara du!
Jag ville bara tacka dig för all inspiration och glädje som du ger till mig med dina härliga bilder och ord. Jag är precis hemkommen från Öland där jag och familjen besökte underbara Gårdby och jag måste säga att det var en absolit höjdpunkt på semestern. Regnet öste ner men det var ljuvligt! Tack för att du berättade om detta smultronställe och jag lovar att det blir fler turer till er vackra ö.
Kram
Marie

Christina sa...

Är min favoritkaka just nu! Kan inte baka, men köper ibland på något fik! Lyckliga du som har en egen leverantör! Ha en bra dag i solen!/Christina

Lilla Kråkslottet sa...

Stackare där! Det är lite lika här och det är så sorligt ;) Hihi! Tur att man kan offra sig ibland! Ha det fint i solen!!!