fredag 8 juli 2011

Samma känsla!


När Bebis föddes för över två och ett halvt år sedan kommer jag ihåg att jag alltid längtade till att han skulle vakna när han låg och sov. Jag kunde stå länge, länge och se på honom, där han låg och sussade i sin lilla spjälsäng. Jag helt enkelt saknade honom när han sov. Men så var han ju min förstfödda och det är ju en speciell känsla med första bebisen. Allt är nytt och man går igenom en massa "jag-är-mamma"-känslor för första gången. MEN. Nu när Lillebror har kommit så känner jag exakt samma sak. Varje kväll när Lillebror somnar för natten så kommer jag på mig själv att jag gärna tar en "jag-ska-bara-kolla-så-att-han-sover"-titt in i sovrummet för kanske, kanske, kanske att han är vaken. För jag längtar efter att han ska vakna och jag längtar efter hans glada joller, ljuvliga ansikte och gosigt knubbiga små lår.

Exakt samma känsla som för två och ett halvt år sedan. Bara ett annat underverk och nästa gång (japp, jag längtar redan efter nästa) är jag helt säker på att jag kommer att ha kvar den känslan. Å den är sannerligen underbar!

KRAM

// Inredningsfrun som fortfarande går in och snosar på sin förstfödde son när han sover, trots att han inte är bebis längre

Pssssssst...... Idag visar jag lite bilder från Greengates serie Fay-Blue som jag varit och fotat hos Topiary. Dessutom fick jag kika igenom höstens katalog också. Å till alla er som gillar rött så kan jag glatt meddela att Fay-serien även kommer i den färgen till höst rött. Tjohoooooooo!!! Galet fint! Eller vad säger Ni?

3 kommentarer :

Anna-Maria sa...

Jag förstår dig precis! Varje kväll innan jag själv går och lägger mig så måste jag kolla till Isaac. Älskar om inte annat se på när han sover där i sin säng, det är så lugnt och fridfullt även nu. Jag kunde om kvällarna när han började använda sig av gåstolen så kunde jag sitta där och tycka synd om gåstolen och mig själv för att guldklimpen inte satt in den och lekte! Alla leksaker bara fanns där och låg olekta kvälls tid. Jag kunde sitta där i timmar och bara titta på honom då han satt eller låg och lekte med sina leksaker och jollrade eller hoppade runt i gå stolen och sken som en sol då han såg mig! Saknar verkligen den tiden!
Trevlig helg!
Många kramar Anna-Maria och Isaac

Johanna Stålros sa...

Blått och vitt är verkligen snyggt på sommaren. Kram johanna

Tessan sa...

Förstår dej precis,det går inte att se sig mätt på de små underverken!