fredag 1 juli 2011

Klänning blev stege!Idag skulle jag bege mig ut på jakt efter en liten klänning (som jag tänkte ha på en sommarfest imorgon) men kom hem med en stege istället. Det är jag i ett nötskal det.

Stegen liksom bara sprang jag på dessutom. Den gick inte ens att köpa utan stod bara där som rekvisita, typ. Så jag la ett skambud (för samma pris som jag kunde fått en trekvarts klänning för ) och fick ett oväntat "okej då".

Nu kvarstår dock det faktum att jag fortfarande inte har någon klänning tills imorgon och jag ju knappast klä mig i en stege. Eller kan man det kanske....... hmmmm..


KRAM

// Inredningsfrun

4 kommentarer :

Johanna Stålros sa...

Hihi ja du hur skulle det så ut tro....i så fall kräver jag bildbevis;) Kram på dig/ Johanna

Anonym sa...

Hej Marika
Du vet väl att "allt klär en skönhet". Du skulle säkert göra succé,
men för säkerhets skull ska du nog vira lite, t.ex. murgröna runt
stegen.
Jag gör ofta som du. En gång kom jag hem med en undulat när
jag egentligen skulle köpa skor. Men vaddå, undulaten lever
fortfarande men skorna hade varit utslitna idag.
Ha det så trevligt på festen.
Monica

Lilla gumman glömsk sa...

God morgon! Känner igen mig! Att köpa saker till sig själv har blivit så tråkigt, kläder är bara ett nödvändigt ont. Saker till barn och hem däremot är underbart att få med sig hem och stegen är ju jättefin, perfekt köp! Ha det roligt på festen! :)

Tina sa...

Hej! Hittade precis hit och lägger genast till din superfina blogg på Bloglovin! Du har ett fantastiskt hem. Stegen var jättefin men den passar kanske inte att ha på en sommarfest ;-) Hoppas ni får en fin dag. KRAM!