torsdag 21 juli 2011

Inredningsfrun blir försökskanin!Ja, ni som "känner" mig vid det här laget vet att skönhets-grejor inte riktigt min grej. Eller inte överhuvudtaget för att vara helt ärlig. Jag tycker det är sååååååå tråååååkigt att lägga pengar på en massa klet (som jag ändå inte vet vad jag ska använda det till) och jag kladdar ju både Helosan- och Inotyol-salva (jättebra på barns röda rumpor, blemmor i ansiktet eller om man bränt sig på läpparna tex.) i fejjan eftersom jag har det hemma och framför allt för att jag tycker att det funkar, typ. Iallafall.

Men NU jäklar ska det bli ordning på loftet... eller ja ansiktet... för jag ska bli försökskanin. Japp, nu ska kladd-i-facet-novisen kladdelikladda riktiga hudprodukter i ansiktet så att jag inte ser ut som sjuttio när jag är femtio. Halleluja! En vän till mig har fixat ihop en liten goodiebag med olika krämer, peeling, ansiktsmasker och en massa annat (som jag får läsa mig till i broschyren vad jag ska använda det till) som jag ska få prova på. Ska bli väldigt spännande att se om det blir något resultat. Ja menar, det kan ju knappast bli värre :). Fortsättning följer.....

Nu ska jag smörja in ansiktet med en massa lyx och hoppas att jag ser ut som tjugo år när jag vaknar imorgon. Vaddå! En flicka kan väl få drömma :)!

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssst..... TACK söta S-K för alla lyxiga produkter. Nu ska jag bli slät som en baby-rumpa i ansiktet. Perfekt! Men jag måste nog få en instruktionsmanual för när och hur jag ska använda allt :).

1 kommentar :

Johanna Stålros sa...

Vilken härlig liten goodiebag ;) Kram J