söndag 10 juli 2011

Världens bästa känsla!

" Tja! Det är jag som är Bebis!"

" Halloj! Det är jag som är Lillebror!"

Hört någonstans på the Island i en konversation mellan mor och son;

" - Jag älskar dig, mitt hjärta!"

" - Å jag älskar dig också mamma.... å pappa med... å Lillebror också så klart!"


Tänk att små ord kan göra en hel dag och få ens hjärta att smälta. Å även om plånboken är tom så är jag ändå alltid rik på kärlek och det, goa bloggläsare, är världens bästa känsla!

KRAM

// Inredningsfrun

5 kommentarer :

silje-sin sa...

Hei! Jeg har akkurat oppdaget bloggen din, og det er jeg så glad for! Nydelige innlegg og vakkert hus! Og veldig søte barn:) Kjente igjen kjøkkenet deres fra BoligDrøm, vårt hjem var med i samme utgave (men det er ikke halvparten så fint som deres!) Gleder meg til å følge bloggen din videre, og spesielt koselig er det å lese om Lillebror, siden jeg har en datter som er født 9.april!

God sommer!

Klem fra Silje, trebarnsmor fra Norge.

Patricia sa...

Den känslan är underbar! Vi har också en liten lillebror här hemma som vi snusar på varje dag och kan inte få nog. Storasyster pysslar om honom så han blir riktigt bortskämd:) Älskade barn, de är så härliga. Kärleken till dem blir bara starkare och starkare för varje dag! Älskar mina två dyrgripar såååå!
Tack för en härlig blogg

Kram Patricia

Johanna Stålros sa...

Helt rätt tankesätt!!!! Och det kära bloggis det är äkta rikedom det:) kram Johanna

Anonym sa...

Vad härligt det låter, en feel-vad-du-vill-blogg!

du har så otroligt vackra bilder, sitter med ett leende och bläddrar igen vad du skrivit sen sist! Och så himla söta barn sen :)

/Jenny

http://annelundstradgard.blogspot.com

Anna i Hallsberg sa...

Eller hur...barnen är det bästa man har...å tänk att de kan vara så kloka fastän de är så små :)) Kramis Anna i Hallsberg