onsdag 6 juli 2011

Lågt betyg och kompensation!


"Ja, hur svårt kan det vara egentligen att rösta", tänkte jag. Men det visade sig nog vara lite lurigt. Min käre make OCH min käre mor la korten på bordet idag och berättade att det nog råkat trycka på "fel stjärna" när de skulle rösta. Ja, ja. Det är väl inte hela världen.

MEN. Om nu min käre mor eller make känner för att kompensera mig på något sätt så SKULLE JAG JU BLI JÄÄÄÄÄÄÄTEGLAAAAAAD om denna söta rostfärgade tunika........... skulle hamna i min garderob. Som kompensation liksom..... typ...... för jag är djuuuuupt sårad och vääääldigt ledsen över ert låga betyg........ som sagt...... Rostfärgad tunika var det ja.

Nu ska jag kolla in Leilas bak på tv. Eller ja, inte bokstavligen då men you got the point.

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssst....... Ett förtydligande. De fem stjärnorna går att klicka på. Om ni klickar längst till höger blir betyget en 5:a och sedan går skalan neråt till vänster. Så NU vet ni. IGEN. Å sorry mamsen och maken, man kan bara rösta en gång. Bara så ni vet :).

3 kommentarer :

Lilla gumman glömsk sa...

Jag ska direkt gå in och ge er en femma, kanske kan vara lite kompensation det också! Förresten är ert hem värt en femma ändå!

Kram!

FruSol sa...

Har precis gett er en "5" oxå, måste ju hjälpa till som bloggis :-)

Elin sa...

Självklart fick du en femma av mig också! Älskar din blogg och inspirationen den ger. :) Har läst den ett tag men nog aldrig gett mig till känna. Men nu när det vankas tävling är det klart jag också kan hjälpa till och "kompensera" lite ;) Inte för att ert hem behöver någon hjälp - det är ju alltid femstjärnigt.