onsdag 13 juli 2011

Altan-semester!
I år har vi bokat in en altan-semester och det innebär att vi ska stanna hemma och mysa heeeeela semestern lång. Jag menar det är ju dumt att lämna semesterparadiset (som alla vallfärdar till så här års) när vi har allt som vi kan önska här hemma.

Dagens altan-aktiviteter blir som följer; Ligga i en solstol och vagga Lillebrors vagn med ena handen och ratta in någon schysst radiokanal med andra. Ljuvligt!

Vart tillbringar Ni er semester i år, goa bloggläsare?

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssss...... Idag visar jag bilder från våra goda vänners lilla privata strand där kidsen kan springa runt och busa precis hur mycket de vill och bada i det kristall-klara vattnet. Härligt!

7 kommentarer :

Cecilia sa...

Vad härligt det låter med en altan semester :-).Det är väl ungefär detsamma här även om jag inte vet om man kan kalla det semester.
Underbara bilder!!

Rosor och ruiner sa...

Precis så, det är dumt att lämna semesterparadiset, därför brukar vi inte göra det. Men i år skall vi faktiskt förflytta oss från vår ö till din ö om några dar. Men jag har för mig att vi brukar vara rätt lika på listan över soltimmar, så det blir nog bra ändå.
Så ser du några förvirrade gotlänningar så kan det vara vi..:o)

ÅsaS i småstaden sa...

Här kommer vi att lämna Mälaren för ett besök på din ö. Blir annat att bada i havet än i en "skitig sjö".
VAD måste vi se och uppleva på din ö? Shoppingtips utifall-att-om det skulle råka vara regnigt eller bara allmänt knökfullt efter kustremsan (även om den är milslång...)

Kram ÅsaS i småstaden

Therese Wahlström sa...

Vi är i Portugal, just nu för vara exakt! Men mina föräldrar är som jag skrivit tidigare (ja jag vet, jag är lite tjatig ;) ) på Öland, och lite avis är jag på dem! Fast vi har det toppen här i Lagos också... :)
kram

Johanna Stålros sa...

Så fina bilder. ja du har ju ingen semester men om jag hade det så skulle jag gärna ligga på stranden i solen och dricka paraplydrinkar och läsa någon bra bok;) Kram Johanna

FruSol sa...

Måste bara säga att du tar så fina bilder, gillar verkligen de naturbilder du tagit i detta inlägg. de känns så levande, jag kan nästan känna vinden i ansiktet och höra kluckandet från havet. Super fina!
Själv väntar jag på att mannen ska sluta jobba så vi kan få semester tillsammans, vår första som föräldrar :-) Vi drar till Thailand om några veckor för att få lite egen tid bara vi 3. Ska bli super mysigt och skönt att komma bort från alla måsten...

Margaretha sa...

Vilken underbart fin, trevlig och rolig blogg du har...jag hittade er i Drömhem och Trädgård och blev genast förtjust.Har kikat runt men bara hunnit till mitten av juni så jag har många inägg kvar att läsa. Vackra bilder och söta barn..Bor själv på västkusten och ska också ha Altan-semester i år...Öland fick besök förra sommaren i Victoriaveckan. Kommer att följa dig och dina inägg framöver och få inspiration av ert vackra hem. Kram Margaretha i Lysekil