torsdag 21 juli 2011

All in!


Under större delen av året (ja, förutom julen då så klart) gillar jag att ha det ganska cleant på hyllorna i köket och inte blanda allt för många saker och färger. Men på sommaren går jag all-in med både pastelliga färger och en massa extra lull-lull. Härligt! Men å andra sidan är det lika härligt när man "skalar" bort allt igen.

De söta små krokarna (som jag hängt små keramikskålar på), å som vi hängt upp på väggen i köket, är ett exempel på detta extra lull-lull. Till hösten hänger jag nog små söta ljuslyktor där istället. Omväxling förnöjer brukar man ju säga å jag kan inte annat än att hålla med.

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssst...... Krokarna, skafferi-skylten och porslinsskålarna (IB Laursen) kommer från Gårdby Kafé och Lanthandel. Å by the way så snälla snälla, hjälp oss :). Klicka HÄR och rösta på så många stjärnor som du tycker att vi är värda :).

3 kommentarer :

Villa Carl Larsson sa...

Hej Inredningsfrun :) Du har ett så ljuvligt hem och en underbart glädjande blogg. Kikar in här så ofta jag bara kan. Nu har jag precis fått en bebis som i och för sig redan är 4 veckor. Tiden bara springer iväg. Hur hinner du med två barn och så många inlägg? Jag hinner ingenting känns det som. Men det kanske ger sig med tiden. Tack för all inspiration du sprider. Många fina tips och saker som kanske även får pryda mitt kommande hem. Vi flyttar snart in i vårt nybyggda hus. Och på tal om det.. ert hus är också helt underbart. Gillart :)

Kram Josefin

Linda sa...

Hej hej! JAg har följt din blogg ett tag nu och tyckte det var på tiden att lämna en liten kommentar ;) Jag älskar verkligen ditt kök! Helt i min stil! Och nu när jag såg trädgårdsinläggen så blev jag så sugen på hus.. men det får vänta ett tag vi har ju precis köpt och renoverat vår nya lägenhet. Men det är ju så det är.. man går genast vidare i tankarna på nästa projekt ;) Ha en bra dag!

Johanna Stålros sa...

Härligt med en massa extra lull-lull;) Hihi så söta keramikskålar. Kram J