onsdag 15 februari 2012

Bröllopsklänningar!


Idag ska jag bege mig in och brottas med bröllopsklänningar. Väldans trevlig, tycker jag. Jag gick miste om hela den där "prova-tusen-klänningar-för-att-hitta-den-rätta" eftersom jag hittad min egen bröllopsklänning på första försöket. Japp. Första! Inte illa för Fröken So-Very-Ambivalent-Indeed som kan vela in absurdum. And the some!

Så idag ska jag prova och "oooooha" och "mmmmma" massor och förhoppningsvis få prova mååånga härligt prassliga, lysxiga, långa och häftiga kreationer. Den fjärde mars ska jag nämligen visa upp den HÄR för en massa nykära som går i giftastankar. Amen är det inte härligt så säg :).

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssst..... Den vackra rosa koppen från Höganäs låg i en av våra goodiebags från bloggeventet. Love it! Just nu får den agera kruka till ljuvligt doftande vita pärlhyacinter.

7 kommentarer :

Bromans Bravader sa...

Så härligt att få frasa runt som en liten maräng...
Kram

Josefine-Elvine sa...

Oj vad roligt med bröllopsklänningar! Jag skulle verkligen vilja prova dom bara för skojs skull :) det lär ju ta några år innan man själv gifter sig ;) Hihi! Ha en bra dag! Kram Josefine

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Låter superskoj med klänningsprassel:)

Och vad fint med pärlhyacinterna i koppen! Har också ägnat ett inlägg åt den ljuvliga rosa idag:)

Kram Susanne

Fru Sederblad sa...

Häftigt! Det är du som gjord för. Och du kommer garanterat vara vrålsnygg, även om du inte är Böddistylad ;-).

Sandra - en liten del av Mig. sa...

Gud så roligt!! Det skulle jag vilja göra! Vill se bilder sen :)

frida sa...

haha vad kul att fler är som jag, Hittade min på första försöket jag med (visste precis vad jag ville ha som passade på ishotellet)

Min vän som var med mig vart mycket besviken när jag inte prövade hela butiken ;)

Photo by Maria sa...

Åh vad kul att få prova vackra bröllopsklänningar =)
Jag vill ju aldrig gifta mig så jag har ju inte provat en enda i mitt liv... Men jag gillar att gå på bröllop och två sådana blir det i sommar =)

Kram, Mia