söndag 19 februari 2012

Jag gillar Er!

Godishjärtan från mig till Er!!!

Ville bara titta in och säga att jag gillar Er. Alltså verkligen gillar Er! Tänk så trist det skulle vara att bara hänga helt allena här på bloggen. Just me liksom. Så jag är glada att ni finns där ute och fortsätter att kika in till mig. Det här med bloggen blir bara mer roligt för varje dag som går och det beror helt och hållet på att ni finns där "ute".

kärlek från mig till er. För ni gör min dag, varje dag!

KRAM

// Inredningsfrun

14 kommentarer :

frida sa...

Åhhh du är bara för rar =)

Tack, det var trevlig att se dig med, klänningen på dagen var från vintage by fe från blackballoon och på kvällen en walla från linolin

Sommaren65 sa...

<3 tebax Marika! Du är ju helt otrolig. Var får du all energi ifrån? Tack att du finns o att du vill glädja oss här ute i cyberrymden som så gärna vill göra det fint o mysigt i vårt hem. Tack vare dina ideér o tips gläder det oss, ideér att ta efter. Det kan vara små små saker ex, att plantera en blomma i något annat än en vanlig blomkruka. "Det är de små detaljerna som gör det". Hoppas att du o din fina familj får en riktigt härlig vecka. Själv längtar jag till imorgon o få följa dina inlägg. Hälsningar Magda =)

Anonym sa...

Och du gör min dag :) Är inne och kikar här hos dig flera gånger om dagen, och blir så inspererad av allt du gör! Allt från dina super braiga recept till dina nya saker i hemmet och allt du grejsar med varje dag :) Väntar ivrigt efter din bok!

Många kramar
// Sandra

Annaochlivet sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
HOUSE of ADELA sa...

Å vi gillar dig!!! Härliga, sprudlande tjej;) Hoppas få träffa dig igen;)

Kram
Adela

Anonym sa...

ja men Du vad jag gillar dej.Äääääälskar att titta in till din blogg varje dag.Lite plåster på en risig medmänniska just nu.Tack för allt du delar med dig av,lägger sig som bomull runt hjärtat.Kram från Marita i Piteå

curlingmamman sa...

:) visst är det kul och beroendeframkallande...kram

Jenny sa...

Och du gör min dag! Varje dag :)
Du ger mig så mycket inspiration.
Kram från Jenny i Växjö

Majberggrens's Värld sa...

Tar åt mig lite grand av dina fina ord för jag "tittar in hos dig".....önskar bara att jag kunde äta mandelmassa så skulle vi (min man bakar allt) nog fixa till lite goda semlor. /M

Therese Eriksson sa...

Vi tycker det är superkul att du bloggar! Och jag håller med dig. Man blir beroende och det blir bara roligare och roligare att skriva när man få fler och fler läsare!!
Kram
Önskar dig en härlig måndag!

Linn sa...

Man trivs ju så bra här i din blogg!

KRAM!

/Linn

Anonym sa...

HEJ IGEN! VA KUL ATT DU GILLAR OSS LIKA MYCKET SOM VI GILLAR DEJ! Din blogg är verkligen beroendeframkallande måste bara titta in här varje dag!! <3 kram från Fagersta

Maja sa...

Tack för att du bloggar! :) Det är härligt att du vill dela med dig av din glädje till livet och inspirerar oss andra här "ute"

Casaneuhaus sa...

Och jag gillar din blogg! Har precis hittat hit och kommer tillbaka varje dag. Kul att du bor på the island, vi har precis köpt ett sommarhus där och jag älskar den ön!! Bor annars i Schweiz.