måndag 6 februari 2012

Om att ta tjuren vid hornen!


Kavaj, skor, linne från H&M. Jeans från Gina Tricot.

Ni som har hängt här ett tag hos mig på bloggen vet att kläder inte riktigt är min grej. Alltså. Jag gillar ju så klart att ta på mig något fint och så, men hu-ana-mig för att köpa dem. Gå och leta i butiker och sådant. Inte min grej. Alls. Men nu ska jag ju snart iväg på Emmas bloggevent och då kan det ju vara trevlig att se lite representabel ut (alltid kan ju ju lura någon, menar jag :). Så. Det fick bli till att ta tjuren vid hornen och åka ner till köpcentret här på the Island här idag. Med mig hem fick jag en marinblå kavaj, ett ljust aprikosfärgat linne och ett par skor. Till det tänkte jag ha ett par blåa jeans. Jag har inte en aning om huruvida det funkar, men jag tänker få det att funka. Work-it-work-it, liksom. Å om dessa plagg nu finns att köpa i butiken så kan det ju inte var heeeelt galet, tänker jag :).

Nu återstår bara att hitta en liten "sassy-classy-I-shit-you-not-I´m-hot"-klänning som jag ha på mig till kvällen. Men det är ett problem som jag skjuter till framtiden. Än är det långt kvar till lördag kväll :).

KRAM

// Inredningsfrun

6 kommentarer :

Anonym sa...

Hej Marika. Tycker din blogg är så bra :) Har sett någon bild från ditt kontorsrum men kan du inte visa fler bilder där ifrån? /Emma

Välkommen Hem! sa...

Snyggt, snyggt!
Och såååå fint hem!
Varma häslningar, Judita

Ekenäsliv sa...

Klassiskt, snyggt och funkar ju alltid!!!
Kram Anna

Lisa sa...

Eeeeh, okej, till å börja med så har jag inte lagt in en anonym kommentar med min bloggadress här inte... Men jag ser att det har uppenbarligen nån annan gjort..?!

Jag skulle kommentera själva inlägget med en viss lättnad.
Jag har nämligen absolut ingen aning om vad jag ska ta på mej...
Du har ju införskaffat dej nått å klä dej i.
Så långt undrar jag om jag ens kommer. :D
Hoppas vi ses på lördag!
Kram

Shopstop-Ann sa...

Men det där är ju klockrent! Skorna var fierce!

Anonym sa...

Jättesnygga skor! Var kommer dom ifrån?
/Frida.