måndag 20 februari 2012

Å så kan vi ju ta det där med att tjäna pengar också!Fin, fina skålar och muggar från Topiary.

Nu när vi ändå håller på och reder ut ditten och datten här på bloggen så kan vi ju ändå ta och bena ut det där med att tjäna pengar på bloggandet. Eftersom det ju alltid är himlans hemligt roligt att spekulera i :).

Bara för att man bloggar och har sig en söt liten skara människor som följer en varje dag, varje månad, så betyder det inte per automatik att man tjänar pengar på det. Nepp. Inte för min del iallafall. Jag får in lite sockerdricksslantar från de som annonserar hos mig. Å fråga dem, I´m cheap :)! Jag har ansökt om att få annonser från Tailsweep (som listar Sveriges 1000 största bloggar som är registrerade hos dem) vilket skulle innebära att jag faktiskt kan tjäna en liten, liten slant på det här med bloggande. Men än så länge är läget inte så.

Däremot så sparar jag en del slantar på bloggandet, eftersom webb-butiker ofta ger sköna rabatter när man handlar om man länkar från sin sida. Så kallade länk-rabatter och länkande vänner (detta hittar man på webb-butikernas hemsidor). Suuuperbra, tycker ju jag så klart eftersom rabbatter näääästan är som att tjäna pengar (ho ha ha så skönt att lura sig själv ibland).

Jag bloggar för att jag älskar det. Men så klart. Jag skulle ju inte älska det mindre om jag kunde få in lite pensionspengar på det :).

Så nu vet ni :)

KRAM

// Inredningsfrun å knappast någon Blondinbella men glad ändå :)

5 kommentarer :

{ My lovely Days } sa...

God kväll fina du! Ville bara kika in och berätta att jag tycker du var himla vacker på eventet, synd att vi inte hann tala med varanda. Du såg sååååå snäll ut!!! ha en super goo kväll.

Att vara någons fru sa...

Tailsweep är bra faktiskt. Lite slött nu när det är jan-februari, men annars har det rullat på. Dock blir man ju knappast rik på det :)

Anonym sa...

Alltså,det är klart att man ska få tjäna pengar på sitt bloggande om det går.Du har ju en jättebra och inspirerande blogg!(Hur kan nån tycka nåt annat?)Ha en bra dag,Marita från Piteå

Helena sa...

Hej! Hittadde av en slump in på din blogg förra veckan! Måste säga att du har ett otroligt fint hem!! Mvh /Helena

Kathrine sa...

Hej Jag tycker ditt hem är jättefint. Får jag fråga dig om var du köpt det super fina lilla "arbetsbordet" som står under tallrikshyllan. Det är precis vad jag saknar i mitt kök.