söndag 26 februari 2012

Svart bälte i plockande!

En ny plansch pryder nu väggen i trappen.

Finaste tyg-planschen har jag fått i present från finaste Marie
som driver Gårdby Kafé & Lanthandel.

Jag är en plockare. Jag älskar att plocka. Plocka hit och plocka dit, plocka fram och plocka tillbaka. Det är det första jag gör på morgonen och det sista jag gör på kvällen. Om "Plocking" var en olympisk gren skulle jag vara guldmedaljör och ha svart bälte. Lätt! Jag är plockandets Ingmar Stenmark och Usain Bolt. Japp. That´s me!

Så där har ni svaret till varför det alltid ser städat ut hemma hos oss. Det bor ju en olympisk mästare i plocking här :).

Nu ska jag ut och stoppa händerna i jorden och gräva fram lite vårlökar från komposthögen. Tjohooooooooooo!!!

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssssst....... TIPS!!! Till alla er som är ute och åker på the Island idag så kan jag bara tipsa om att Garden centret - My´s Blommor - har våryra och 50 % ALLT i hela butiken. Både blommor OCH inredning (krukor, möbler, utomhusgrejor - allt!!). Helt crazy!! Ses vi där, eller ses vi där :)!?!

7 kommentarer :

Fru Sederblad sa...

Om du någon gång har vägarna förbi Malmö igen, så kan du liksom bara ploppa in här hemma hos mig och fortsätta "plocka". Jag lovar att inte störa dig... Och när du ändå är i farten så kan du passa på att inreda hela huset också. Deal?

Johanna Stålros sa...

Vilken snygg- jag hade en dröm inatt om att jag var på något ställe och hittade en så snygg antik planch som jag frågade om jag fick köpa- visst så hon först för att sen ändra sig- faan jag var så arg när jag vaknade-haha jag vill fortfarande ha den där jag såg i drömmen..

Ingela Johansson sa...

Ville bara säga att jag tycker att din blogg är jättefin. Du har ett fantastiskt vackert hem måste jag säga. Alla dina fina bilder är väldigt inspirerande:o) Preciiis min smak i allt faktiskt. /Ingela :o)

Lilla gumman glömsk sa...

Åh, vad jag känner igen det där, jag plockar, plockar och plockar liiiite till. Ibland för att jag vill, ibland för att det bara är ett måste... Att ha legobitar preciiiiis överallt är ju inte alltid det roligaste.

Ha en härlig söndag! (Själv är jag på Manhattan just, kolla gärna in på mina bilder om du får tid! :))

Anonym sa...

Hej! Såg dig i Expressen idag, har inte hunnit läsa det än....
Såg även din lilla snakedans.....du är bara för rolig som bjuder på såna små "uppvisningar" :)
Jag kan inte säga att jag har svart bälte plockande precis....men det tar ju liksom aldrig slut på plockandet ju....men det syns ju i din fina blogg att du är gillar att plocka för det ser alltid så fint och fräscht ut!
Ha en bra söndag!
Kram Nettan

Casaneuhaus sa...

Skulle gärna åka runt på the island idag (min älsklingsö), men får vänta någon månad till... Var ligger my's blommor?

tessan sa...

Jag storfyndade på My´s blommor i fredags!I LÖÖV REA!Och så lyckades jag med nått riktigt pinsamt under veckans första besök på ön.I onsdags var vi i Gårdby och jag predikade för min sambo att han mååååste hålla kolla på vårt snart 2 år gamla yrväder så att hon inte river ner nått,blev tillslut så nervös att jag skickade ut dom så att jag skulle kunna kolla i lugn å ro.Vad händer då..Jo då lyckas JAG givetvis att riva ner ett par små ljuslyktor!!Pinsamt!!