torsdag 9 februari 2012

Om att vara lite daredevil!Lite bilder från vårt kök.

I´m back från att ha varit nere och vänt så att säga. Jag skull vilja påstå att det är att vara lite daredevil och utmana ödet att insjukna i matförgiftning de luxe två dagar innan vi ska dra ner till Malmö på bloggevent. Igår visste jag inte hur jag skulle ta mig från sängen in till badrummet och jag sov mig igenom precis hela dagen. Bokstavligen (ordet liggsår har nu fått en helt ny innebörd för mig....). Men idag har livet återvänt. Tjohoooooo!! Så nu festar jag på Resorb och Festis för att återställa balansen i min urlakade lilla lekamen.

Nu står jag iallafall med ett problem mindre på nacken; Jag ska inte ha på mig den vita klänningen eftersom jag själv, mer eller mindre, har samma vita färg som på den just nu. Läckert......

Men vad är väl egentligen ett litet "vad-ska-jag-ha-på-mig"-problem mot att äääääntligen får vara friskt?!? Nu är jag bara så tacksam att jag faktiskt kommer iväg till eventet och det, sanna mina ord, fanns inte på världskartan igår.

KRAM på er alla fina och tack för alla krya-på-dig-hälsningar HÄR. Ni är bara bäst!!

// Inredningsfrun på benen igen om än lite blek om nosen :)

6 kommentarer :

Divina Chita Brasil sa...

I hope that you be better now!! Have a nice day!

Anonym sa...

Äntligen!! Om du bara visste hur många gånger jag varit inne och kikat efter nytt inlägg...visste ju inte att du var sjuk..men gott och höra att du är på benen igen...jag låg pall i förra veckan och som du skriver, oj, vad små alla andra problem blir när man ligger där och inte kommer upp ur sängen!!
Stoor stärkekraam pch en massa energi och kraft till helgen!! /Sofia
Ps. Allt klär en skönhet ;)

Josefine-Elvine sa...

Oj vilken fin idé att ha äggkopparna som ljusstakar :) (hoppas att de är äggkoppar och inte ljusstakar så att jag gör bort mig totalt, hihi ;) ) men rolig idé i vilket fall :) Tack för inspirationen :)
Ha en bra dag! Kram Josefine

Sofia sa...

Hej! Jag gillar verkligen din blogg och kikar in dagligen för att titta på dina fina bilder och smittas lite av din postitivism. Det är härligt med bloggar som inte alltid ska "tycka till" och skapa debatt, utan bara får vara mysiga men ändå med ett läsvärt innehåll! Nu till saken. Jag märker att du nu senaste tiden har döpt några inägg till "Om att vara..." Är det medvetet för att få folk att besöka "Att vara någons fru", är det bara en slump eller varför gör du det? Det känns lite upptaget på något sätt.

Tack för en bra blogg!
/Sofia

Titta in hos Thess sa...

Åå stackars jävel (ursäkta )
Lågsjälv i kräksjuka för en månad sen och man tar sig verkligen upp.
Och känner sig mer död en levande.
Hoppas att du får en jätte kul helg i Malmö.

Kram Thess

Fru Sederblad sa...

Amen!! Du tänkte väl inte lämna mig helt ensam med Böddi?!! Är du galen människa?! Ingen, ingen är gladare än jag över att du har tillfrisknat ;-).

Ses på lördag!