söndag 26 februari 2012

Det där med att flytta runt!

Sänggaveln i vårt sovrum har vi hittat på en förmedlingsbyrå.....
..... men jag tror att den kommer från Mio Möbler.
Tavlan, som tidigare hängt i hallen i en massa år, pryder nu
väggen i sovrummet.

Det bästa med att flytta runt på inredning och lull-lull är att gamla saker helt plötsligt känns nya och roliga igen. Jag är en riktig sucker för det där med att byta plats på krukor, inredning, tavlor m.m och dessutom passar det en mammaledig students plånbok bättre än att bara köpa en massa nytt. Flytta, flytta, flytta runt i ring. Flytta kostar ju faktiskt ingenting!

Eftersom jag hängt upp en ny tavla i hallen var jag ju tvungen att ge den gamla tavlan en ny vägg att chilla på. Så nu bor den i vårt sovrum istället. Som sagt. Omväxling förnöjer :).

Nu ska jag hångla kudden.

KRAM

// Inredningsfrun

3 kommentarer :

Enelid vitt och lantligt! sa...

Jag kan bara hålla med, hur kul som helst att flytta runt och prova sig fram och se var olika saker ska vara.:) Gratis nöje!!
Kram Carita

Nettan sa...

Jag blir så full i skratt att jag bara måste lämna en kommentar. Hos mig har inredningen inte fått kosta så mycket. En lärarlön och tre hungriga tonåringar avgör det. Då blir det att flytta på saker. Yngsta sonen blev lite trött på att inte hitta =). Han är teknisk och tänkte förära mamma med ett löpande band. trycka på knappen och vips har sakerna flyttat en bit.

**Sanna** sa...

Vilken otroligt fin säng ♥ Gillar verkligen din stil :)
Ha en fortsatt härlig dag!