torsdag 9 februari 2012

Bye-bye-bed!
Vem är det som är på glid i hallen då?
Jo, men det är ju Lillebror!


Så. Nu kan jag pusta ut. Nu är det definitivt att vi kommer iväg till Maaaalmöööuu imorgon. Tjohoooooo! Det trodde jag inte en sekund på när jag för ett dygn sedan låg i fosterställning i sängen. Inte det minsta. Men nu är det bye-bye-bed och helloooo Emma, Ranelid, Böddi och alla andra som kommer att göra denna helgen galet rolig. Å som grädde på moset har jag nu fått reda på att jag inte bara har vunnit en islänning som ska fluffa mitt hår, jag ska även få någon som ska (försöka) få fason på det ansiktet också. Å sanna mina ord när jag säger att jag behöver det. Ja, vi pratar om att nästan inte ens ha en spegelbild för tillfället. Så lite proffssminkning är precis det tunga kavalleri som behövs just nu. Snacka om perfect timing :).

Nu ska jag kasta min lilla lekamen i bingen och få lite skönhetssömn.

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssst.... Som Ni märker har dagens bilder och text inte ett skvidevutt att göra med varandra men jag hoppas att ni håller tillgodo ändå :).

Psssssssst.... igen... Glömde ju säga att jag gästbloggar ju här denna veckan. Check it our :)"

3 kommentarer :

Anonym sa...

Ha det underbart kuuul i Malmö!

Hälsar hon på andra sidan sundet

Livet - här och nu sa...

Hej, hittade hit idag på morgonen, vilken mysig och härlig blogg du har. Blev fast här alldeles för länge, kunde inte sluta att läsa, titta in dina bilder och njuta!

kul text, härliga bilder och mycket humor! Tack!

Ha det riktigt kul i Malmö, härlig stad, njut av Isländaren och allt annat som händer i helgen!

Jag kommer tillbaka!

Pernilla

KIND BY NATURE sa...

Rigtig fin blog du har!!

God weekend!

Kh Lone