söndag 29 april 2012

Glada tillrop och hopp om våren!


Idag låter det som om fåglarna har vårfest utanför sovrumsfönstret. Det kvittrar så glatt att man inte kan annat än ryckas med till lusten att kvittra. På vår lilla gata utanför huset cyklar människor med picknick-korgen på pakethållaren och kikaren runt halsen, förmodligen på väg till en liten enskild plats någonstans ute på det stora Alvaret. Knopparna på träden är lite grönare och mer utslagna än för ett par dagar sedan och luften är lite varmare. Kompisar pratar om grillning eller glass i solskenet och det känns som om att hela luften är fylld av glada tillrop och hopp om att våren äntligen är här.

För egen del dröjer det nog ett par dagar till tills jag kan njuta av våren annat än genom fönsterrutan. Men det är inte det sämsta heller :)!!!

Dagens note to self: Dax att putsa fönsterna. Alltså verkligen dax.

En härlig söndag önskar jag Er alla goa!

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssssst........ De söta orkidéerna på båge är en favorit! Dessa lite mindre, som nu står i köket, fyndade jag på en utförsäljning för någon vecka sedan för 50 pix/st. Fatta!!! Helt galet!

3 kommentarer :

Mary sa...

Visst är det underbart att man nu kan vakna med fågelkvitter utanför fönstret.. våren är äntligen här "på riktigt!" Det ger verkligen energi till själen!!! :)

Millas Hälsoblogg sa...

Vilka vackra bilder

Cattis sa...

Gillar verkligen ditt vackra kök. De vita krukorna var har du köpt dom?

Kram Cattis