måndag 2 april 2012

Lillebror!

"Tårta?!?!"
"Det var ju roligt att kladda med!!"
" Aha! Man kan äta den oxå!! Smarr!"


Idag är ingen vanlig dag för det är Lillebrors föööödelsedaaaaaag hurra hurra hurra hurra HUUUURRAAA!!

Å så ett nästan ett lika stort HURRA till mig som för ett år sedan klämde fram honom. Nu när jag tänker efter så är jag nog banne mig värde ett ännu större HURRA för oj, aj, ouch och lite därtill så bra jag var som fick ut honom. TILL-SLUT :)!! Mitt lilla underverk!

Nu ska jag strax bege mig in till Sveriges Radio Kalmar och klockan 11.30 ska jag prata om inredning och hur man pimpar ett uterum :). Så ratta in kanalen vettja!

KRAM på er denna Lillebrors 1 års dag :D!

// Inredningsfrun

4 kommentarer :

La Dolce Vita -vardag när det är som bäst! sa...

Åh ett stort grattis till 1-åringen! Hurra :)

Lycka till på radion idag, har precis rattat in kanalen! :)

Kram Caroline

Mys och hemtrevnad sa...

Grattis till lillebror! Och duktiga du som klämde ut honom...lycka till med radiointervjun...kramis semlan

White sa...

Jag blir alldeles lycklig över att se Dina bilder. Det är som att dra sig själv tillbaka "ett antal år". Måtte du ta tillvara på dessa underbara år med barnen.(Jag ser att du gör det). De åren går så fort att man inte fattar någonting förrän barnen är stora. Liv och rörelse det betyder så oändligt mycket i tillvaron. Massor av skor i hallen kommer du antagligen att fota om några år om du håller på att blogga så länge. Kompisar kommer hem i massor, då kommer det att gå åt bakverk vill jag lova. Jag vill gärna se bilder på dem, snälla lova mig det?? Ha nu en trevlig och GLAD PÅSK/White

tessan sa...

Ett stort Grattis på födelsedagen lillebror!Jag har en tjej som fyller 2 år idag å så har jag en liten skatt som är tio dagar gammal som ligger å sussar gott i mammas knä!Rikare kan man inte bli..