söndag 15 april 2012

På G!


Nu hoppas jag innerligt att våren är på G på riktigt för idag har solen lyst och det har varit hyffsat varmt och skönt. Nu håller jag tummarna för att resten av veckan blir varm och skönt för nu är vi ju ändå inne i mitten av april.

Vad som inte riktigt är lika på G just nu är jag. Men jag tar mig som det ettriga lilla ogräs jag är (nåja...) och det där "på-G-andet" ligger för tillfället bara och pyr lite nere i tårna. Det kommer ingen vart! Å just nu finns ingen direkt kraft att få energin längre upp än så. Det känns som om jag håller på att samla ihop min lilla benhög för vad som komma skall och energin går lite på sparlåga för att jag snart, med full kraft, behöver all energi och på-G-ande som jag bara möjligt kan frambringa. Å då jäklar. Då jäklar.....

Keci, keci, keci, keci (nu är jag taskig och ger er ledtrådar som ni ändå inte förstår ett jota av :D.)

KRAM

// Inredningsfrun å snart lite mer på G

Psssssssssst.... Den vackra tulpanbuketten jag fick häromdagen har jag delat upp i två lite mindre buketter. Å så plockade jag in ett par blå/lila hyacinter från trädgården och stack ner i vardera bukett. Både sött för ögat och för näsan eftersom de doftar ljuuuvligt. Naturen är sannerligen god!!!

3 kommentarer :

Anonym sa...

Är så sjukt nyfiken på ert fuffens!! Men du, glöm inte bort att hämta andan också. Hälsan och familjen gått före allt.Nu håller vi tummarna på att våren är här på riktigt!//Tessan

Anonym sa...

Jag tror att det som är på G är att ni ska bygga utepool får se om jag har rätt kram helene

Nina C. sa...

Hej finaste Marika! Jag är också super-nyfiken på ditt fuffens, eller rättare sagt: dina TVÅ olika fuffelifuffens!! (om jag förstått det hela rätt..:))
Kan det ena månne vara att Lotta kommer för att fota till din underbara egna bok som du ska ge ut!? :) Hoppas det!!
KRAM!! från Nina ochespei ett snöigt aprilligt Örebro.