torsdag 26 april 2012

“Thä näxt bigg thing jo knåw..."


Japp. Det ska vi bli! För i slutet av maj drar jag och tre andra sköna bloggbrudar ner till Turkiet och gör webb-tv. Ja. Ni läste rätt - webb-tv! Dessutom ska vi lansera oss som "thä näxt bigg thing" och ska se om man kan bli stor i Turkiet på bara en vecka. Ingenting är omöjligt.... hmmm....

Alltså. Turkiet. I maj. Det måste ju vara gudagott!! Dessutom flirtade vi till oss värsta Ö&B-dealen (ni vet gaaaalet bra pris) hos Solresor. Så nu hoppas vi ju sannerligen att de går i god för sitt namn. För jag vill ha sooool!!!

Iallafall.

Med oss till Turkiet har vi en nygjord turkish-inspirerad låt(som vi så klart ska göra musikvideo till på plats), ett gäng med tokiga idéer och ett tv-team som filmar från morgon till kväll. Vi gör alltså det här helt själva utan något stor produktionsbolag bakom oss och vi gör det här för att bjuda på en treat som ni sent om sider ska glömma......

Vilka är då "vi"?

Det är så klart coola Att vara någons fru-Emma; Katalysatorns katalysatorn och the Doer of all doers som fixat, fixat och fixat en massa med det här. Amazing är hon. Helt amazing! Sedan har vi vackra, vackra Malenami (som bara måååste vara Sean Connerys och Izabella Scorupcos lovechild för herregud vilka snygg-gener den kvinnan har. Nästan löjligt. L-Ö-J-L-I-G-T :)!). Å för att lägga på ytterligare lite flärd till denna näpna lilla skara så kastar vi vår allas glamourdrottning House of Philia-Petra . Å sen har vi då jag. Lilla Inredningsfrun. Som kanske inte kommer att tillföra så mycket glamour, men som kommer att se till att ni får ta på er inkontinensskydd när ni ska kolla på programmen eftersom jag lovar att bjuda på både det ena och det andra.......promise :)!

Självklart kommer ni att kunna följa allt som händer och om vad vi ska göra på vår "BIG in Turkey"-Facebooksida (Så om ni inte redan har ett FB-konto så är det ju hög tid att ni skaffar det nu. HÄR hittar ni oss!) Dessutom kommer ni att hitta massor av gotti-gott-gott på vår "Big in Turkey"-hemsida. Där kommer även alla programmen att kunna ses (och de kommer att sändas i slutet av juni) och ni kan läsa mer om oss och vad vi har för förväntningar på detta lilla äventyr till Turklandet. Så go check it out på en gång.

Så. Big in Turkey. Hur svårt kan det vara, liksom!?! :)

KRAM

// Inredningsfrun

13 kommentarer :

♥ Fyra årstider sa...

Jag älskar dig min tokiga vän, det här kommer bli galet kul!

Kram Lotta

Vuxenmamman sa...

Så otroligt roligt ! Och vilken resesällskap! Härligt. Kan lova att ni kommer få sol. Såklart. i pratar ju Turkiet!

Fam. Strömberg sa...

Men gud så härligt...detta skall jag verkligen följa!
Kram

frida sa...

kaxigt och galet kul

Jess sa...

Åh herregud vad roligt, ska bli spännande att följa! :) Kram

Lina, Hampe och lilla C sa...

Guuuuu vad spännande, detta kan jag bara inte missa...Håller tummarna för er så klart.

Kram från C

Lifestyle By Lena sa...

Alltså ni är ju bara sååå bra! Vilken idé, hur kommer man på något sådant? Älskar!!!! Kommer längta ihjälp mig för guuud va kul det ska bli :)

Kram

http://livinganddreams.blogspot.com/ sa...

:)
Läst om er helt lovelycrazy resa :)


Kommer bli galet kul och få se resultatet :)

Tess

Anonym sa...

Ungefär som "Big in Japan" då? Typ samma grej eller??

White sa...

Wow. Bara måste se..Himla kul!

Lotta sa...

Vad roligt!! Tv, som jag gissade..
Själv ska jag till Kreta i maj o det ska bli najs det oxå
Lycka till!

Casa of Mia sa...

Så kul och spännande, kram

Drömlägenheten/Caroline sa...

Hejsan!
Måste ju kika in här,har aldrig besökt din blogg.
Det låter onekligen som en galet kul idé!

Kram Caroline