måndag 16 april 2012

Vad ska jag baka?


På torsdag när det är full rulle här med fotografering av planteringspyssel och bakning och jag sitter och fnular på vad tusan jag ska baka för något. Ska jag vara lite daredevil och improvisera lite (alltid spännande att se vad resultatet blir) eller ska jag köra på någon av mina gamla godingar som är väl beprövade?!? Ja, det återstår att se vad jag är på för humör den dagen :).

Den här veckan är det tillbaka till de vardagliga rutinerna igen (Eller ja. Min käre make befinner sig 400 mil ifrån oss även denna veckan och det hör ju inte till vardagen....) och Bebis ska tillbaka till förskolan efter ett en och en halv veckas påsklov. Så idag ska jag och Lillebror bara chilla och städa. Perfekt måndagssysselsättning!

By the way. Om ca en månad ska vi börja att gräva och bygga ut altanen till poolen vi har beställt. Men det är inte det som är "fuffens". Inte ens i närheten :). Så. För att summera åt er. "Fuffens" är alltså inte att vi ska bygga pool eller att jag skulle vara gravid. Så nu kan ni stryka det från er lista :D.

KRAM på er denna härliga måndag i mitten av april

// Inredningsefrun

Pssssssst...... Kakan på bilderna är min hitte-på-kaka som ni hittar receptet på HÄR. Jag brukar göra lite olika varianter av kakan och den på bilderna är en hitte-på-kaka med äpplen. Yummi! Kanske blir det bland annat den jag bakar på torsdag. Vi får se......

1 kommentar :

Mys och hemtrevnad sa...

mmmmmmmm kakan ser onekligen smarrig ut....kramis semlan