torsdag 19 april 2012

I´m back!

Söta Lotta in action!
Två nyfikna (och tålmodiga) kids kikar in genom fönstret
och undrar nog vad vi höll på med.
Lotta ville ha "äppelkäck". Det blev lite mer åt de "förstoppade" hållet.....
Stackars Lotta, säger jag bara.... :)
Bild lånad från Anne-Charlotte Andersson.

I´m back från den ofrivilliga lilla bloggtorkan. Men det har helt enkelt inte funnit någon som helst tid att blogga nu när söta Lotta har varit här och fotat bak- och planteringsreportage. Det har bakats, bakats och bakats. Å regnat, regnat, regnat. Så planteringsbilderna togs i ösregn och det var galet kallt (hur kallt får det det egentligen vara i mitten av april!?!) och regnet piskade i ansiktet. Men när Lotta säger "le" så är det bara till att göra det och det är väl därför jag ser så happy ut på bilden med rosmarinen under armen trots att jag var iskall :).

Men stackars, stackars Lotta. Hon hade säkert tänkt att jag skulle stå och planera sommarblommor och vara solbränd och sådär äppelkäck och gullig. Istället fick hon en lite mer "här-står-en-tvåbarnsmama-som-inte-sovit-en-natt-rakt-igenom-på-fyra-år-och-tydligen-inte-sett-solen-på-lika-många-år-och-definitivt-aldrig-någonsin-använt-någon-rynkkräm-i-fejjan"-look. Men hey! Lotta har sagt att Photoshop is da shit så jag hoppas att det är så.

Undrar om det finns någon "gör-mig-lite-jag-har-nyss-varit-på-Mallis-solbränd"-knapp som hon kan trycka på. Gudarna ska veta att det hade behövts....... :)

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssst.... Eftersom Lotta ska försöka sälja det som fotats och stylats så kan jag tyvärr inte visa en massa bilder från det vi fixat med. Men ett par pics kan jag dock bjuda på. Så håll tillgodo :).

4 kommentarer :

Anonym sa...

Hejsan
Jag borde också ha en "mallisknapp" på min kamera.
Ser alltid ut som om jag skrattar halvt ihjäl mig medan andra ler så vackert på alla foton.
Jag tycker att du är väldigt fräsch på rosmarinbilden och att röda kinder beror på kyla istället för sol kan ingen som inte vet. tro.
Ha det bra i snön som komma skall hälsar
Lena i Kalmar

Mys och hemtrevnad sa...

spännande...kramis semlan

Suz sa...

Äppelkäck är du, med eller utan solbränna! Och fantastiska bilder har ni säkert fått till, ni två med massor av idéer och inspiration. Ska bli kul att se så småningom, för någonstans lär det dyka upp - meddela oss när och var tack:)
Ha en go helg!
Kram Suz

Anonym sa...

Äsch, du ser ju jättefräsch ut trots att du var djupfryst. Ser fram emot att få se reportagen!