tisdag 15 december 2009

Å då var det dax....
...... att avslöja det länga omskrivna "hemliga uppdraget"!! Håll i hatten.....

Bilderna ovan hittar ni numer på Topiarys hemsida eftersom jag har fått i uppdrag att hjälpa dem med deras hemsida (både att fota å redigera) - superkul!!! Pilligt å plockigt (TACK snälla M för all hjälp) men nu så finns det både lite nya produktbilder och inspirationsbilder som är tagna av mig. Allt är inte dock inlagt och redigerat ännu, men jag ville i alla fall komma igång innan jag berättade för Er. Det kan ju alltid hända saker på vägen å då hade jag stått där med skägget (hmmmmm) i brevlådan!!!

summa summarum så finns mina bilder nu både här å här!! Så himla kul att lilla jag får hjälpa till!!! Tjohoooooooooooooooooo!!!!

Känns skönt att fått lätta mitt lilla hjärta från denna hemlighet :)!!!!

Nu SNÖAR det igen!! HÄRLIGT!!!!

Jag vill bara att Ni ska veta att Ni så klart är de bästa bloggläsare av alla där ute :)!! Kramar till alla er goa å söta!!!

Kram kram

// Inredningsfrun

Psssssst....... TACK söta Å och C för förtroendet!!!!

5 kommentarer :

miruschka sa...

Grattis! Men faktum är att du tar väldigt fina bilder! Lycka till i fortsättningen

Anonym sa...

Roligt att få ta del av din nyhet! Detta kanske du inte hade väntat dig när du först började blogga; det ena leder till det andra. Spännande, lycka till! :)

Louise sa...

Grattis!! Det är skoj när människor som är duktiga på något upptäcks!! :O)

hemma hos lilla mej sa...

Grattis! Vad fina bilder.vad härligt att få göra saker man gillar .Ha en fin kväll kramiz Rita.

Annika sa...

Stort GRATTIS! Vilken glädje att få göra det man tycker är roligt! Ja, dina bilder är verkligen jättefina! Varma hälsningar Annika