tisdag 29 december 2009

Testing, testing del 2!!

Å så har min lilla älskling åkt fram idag igen. Måste ju öva mig så att jag blir vän med Mr. Canon!

Instruktionsboken ligger dock fortfarande nedpackad....... hmmmm.... Varför gillar jag inte instruktionsböcker?? Jag är en sådan som vill prova mig fram och har lite av det där "två-års-trotset-å-jag-kan-själv"-syndromet. Någon som känner igen sig??

Jag kanske, kanske, kanske har något roligt på gång :D!!! Å som vanligt får Ni hålla er till tåls!!

Kram kram

// Inredningsfrun alias "Fröken-jag-kan-själv"

3 kommentarer :

Nina sa...

Hej Inredningsfrun,

Måste börja med att berömma ert fina hem och alla vackra bilder du delar med dig! WOW - säger jag bara, vilken inspirationskälla du är!! Me LIKE a lot...
Kunde inte låta bli att skriva ett inlägg när du skrev om systemkameran och instruktionsbok *ler*...
Köpte själv en systemkamera i somras och försökte verkligen ta mig igenom "bibeln" och "jag kan själv"-fasen... Tills jag såg i lokala tidningen att det fanns en utbildning för systemkamera användare, anmälde mig och gick den, vilket jag verkligen inte ångrar idag. Fick mycket tips och rejäla aha-upplevelser och älskar att fota ännu mer med min darling :o))
Lycka till och önskar Ett Gott Slut och Ett Gott Nytt År! ...och att vi får se mycket fina inspirationsbilder! ;o)

Kram Nina

Louise sa...

Det verkar som om mr canon skulle gilla att du petar på honom för resultaten blir bra :O) Tycker inte heller om instruktionsböcker. jag gör ju precis som det står i dom men händer det som utlovats hända...nehe...alltså slänger jag böckerna och försöker själv!!

LinnaLi sa...

Har en egen mr Canon och måste säga att jag inte tittar speciellt mycket i instruktionerna heller... Learning by doing heter det väl!

Vilket vackert hus. Precis ett sådant som jag drömmer om!

Ha en bra kväll!

Linda