torsdag 24 december 2009

Julblomma!!!
Igår, i all hast, svängde jag förbi blomsterbutiken för jag ville ha något fint på bordet idag till middagen. Men jag tycker bara att det fanns en massa flådiga och överarbetade blomsterarrangemang så jag fick tänka om.

Med mig från blomsterbutiken fick jag istället tre små klena enbenta röda julstjärnor (som så ynkliga ut och hade nästan inga blad) för ca 20 kr, en vit grenad superfin julstjärna för under 20 kr (de rear ju ut nu när julen är här) och en bit oasis för 5 kr. Summa ca 45 kr.

Idag på förmiddagspromenaden plockade jag lite järnek och grankvistar med söta små kottar på. De stack jag ner i den blötlagda oasisen, bröt av julstjärnorna och stack ner. Till sist hittade jag lite glitterspray (19 kr från H&M som man egentligen har på kroppen) och sprayade över arrangemanget - VOÌLA!!!!

Enkelt, billigt och superfint!!! Eller vad säger Ni???

Nu ska jag bara njuuuuuuuuuuuuuta!!!

Kram kram!!

// Inredningsfrun

3 kommentarer :

Bella sa...

GOD JUL fina bloggvän!!

Fina bilder, alltid kul med blommor :)

Här har lugnet nu lagt sig efter ett mysigt julfirande med familjen så jag passar på att kika in och önskar en god fortsättning med en önskan om att du haft en trevlig dag med god mat, trevligt sällskap och kanske en och annan klapp!

Kramar Bella ♥

Tjohalia sa...

Din julblomma ser verkligen fint ut. Det ser ut som det är gjort på affären. Duktigt! Här har det lugnat sig och det blir en till julfirande hemma hos mina föräldrar idag..
Kraam..

Mitt hjärta&Jag! sa...

Oj oj så fina bilder! Och du och maken är ett jätte fint par! Och sonen/Bebis är ju för söt i sin kostym!