tisdag 1 december 2009

Nu har julen....
.... börjat att smyga sig in även på övervåningen hemma hos oss, så idag får Ni en liten sneak-peak därifrån!

Jag brukar börja lite smått och känna efter å sedan ändra lite allt eftersom. Som ni vet så gillar jag att flytta runt allt som går, å lika så med julpyntet. Ungefär lagom till julafton brukar jag blir nöjd med placeringar å arrangemang. Får de hur det blir i år!!! Det är ju bara 1:a december så jag har ju ett tag på mig......

Hur långt har Ni kommit med ert julpyntande??

Kram kram

// Inredningsfrun

Psssssst..... På näst sista bilden ser Ni bokstäverna J U L som jag har köpt på Mairo. Tanken var att det ska stå GOD JUL, men jag har nu i tre månader väntat på att O:et ska komma (jag har G och D), men det är restat hos leverantören. Så nu EFTERLYSER jag ett O. Om någon har sett ett sådant eller vet vart jag kan få tag på det, vänligen kontakta mig. Jag skulle bli så glaaaaad om jag fick mitt O :)!!!!

8 kommentarer :

Nattmia sa...

Så fint du har det med julpyntandet uppe..

Jag har ordet GOD JUL på mitt skåp men jag behöver ju o:et så tvärr kan du inte får det.. Jag köpte mitt hos Martinssons Trädgård i Karlshamn men de har inte webbutik.. Hoppas du snart hittar ditt O..

Kram
Mia

no47-mia sa...

Vad fint och trevligt du har fått det i ditt hem nu i juletid..

Ha en bra dag!

Mia

Anonym sa...

Så fint och stämningsfullt du gjort.

Blondetty sa...

Så FINT du gjort! Riktigt härlig julstämning!
Saffransskorporna blev supergoda. Ska också prova på pepparkaksmuffins snart!
Det gick ju tyvärr inte så bra när Åsa försökte, men så blir det lätt när barnen är med :)
/Therese

Louise sa...

Jättefint, stämningsfullt och vackert!!!

helena sa...

Jättefint!! Gillar mönstret i den stora vita stjärnan mycket! Jag har också en lika stor men inte lika fint mönster. Jag förstår att det är en speciell sorts bokstäver som du har och då kanske man inte ska blanda.. Vi har ett E och ett O (som Ester och Olle) men de är i papp och köpta på Panduro. Kram!

Jenny sa...

Såå mysigt du har gjort!! Håller på för fullt med julpysslet oxå:) Kram

Camilla sa...

Hej tjejen!
Jag har precis det där bokstäverna. Köpte det på mitt senaste besök på Unnerstad gård. Om du ska till Linköping snart så finns det på Unnerstadgård och butiken handplockat som jag senast idag såg dem. Kramar