onsdag 2 december 2009

Idag kom jag på.....


.... att jag inte börjat tänka på julklappar ännu!! Om jag börjar få lite panik, nepp, inte det minsta!!! Julklappar ska vara roligt att ge, det får absolut inte bli några måsten eller att man ska behöva få prestationsångest, för att hitta den perfekta julklappen. Då försvinner ju hela poängen och nöjet med att ge (och få) en liten klapp!!

Själv blir jag glad om jag får en extra julkram, men sedan gillar ju jag att kramas oxå ;)!!! Å sedan vill få en liten klapp av tomten...... får se om jag varit snäll i år!!

Har Ni varit snälla i år;D???

Kram kram

// Inredningsfrun

Pssssssssst........ De röda gardinerna är köpta på Åhléns!!! För er som undrat;)!!!

4 kommentarer :

Anonym sa...

Hej, såg att du har röda gardiner i vardagsrummet, jag tok letat efter just sådana gardiner men hittar igenstanns, vet du vart jag kan hitta sånna? Tack för en underbar blogg..

Om mig sa...

ÅÅh vad jätte fint du gjort inför julen! Underbart!:) Här har det inte heller börjat handlats julklappar än, sista minuten som vanligt!:)
Ha det fint! kram/L

Louise sa...

Javisst har jag varit snäll. Jättesnäll till och med, tycker jag själv :O) Så jag hoppas på många julklappar OCH kramar! har du fixat "matsalsstolarna" i rött nu till jul eller har de annars sådan klädsel på sitsarna? Ser så inbjudande och vackert ut!

Nettskie sa...

Vad jättefint du har gjort det! Du är så duktig. Kram från Nettan