måndag 8 mars 2010

Bebis kapar bloggen!!Tja mamsens bloggläsare, det är Bebis som skriver!

Jag ville bara meddela att allt tjohejsan-hoppsan i mina små ben troligtvis är något som farbror doktorn kallade "snuva i höften". Å hur fräscht låter det liksom?? Hoppas att inte någon schysst puma läser detta och dissar mig pga av det!!! Men kärleken är blind, har mamsen sagt, så då kanske det inte gör något att jag är lite halt och lite tjockare på ena sidan av kroppen.


Å by the way så tänkte jag passa på att visa "Dagens outfit" som idag består av filmjölks-mustasch och cool grön plastbunke.


Puss å kram till alla Er som gör mamsen så glad varje dag!! // Bebis

Psssssssst...... Dagens besök hos ortopeden gick bra. SKÖNT!!! Men vi ska tillbaka igen på ett ultraljud om en vecka för att kolla höften igen.

5 kommentarer :

Loo sa...

Hej Bebis!
Skönt att höra att det bara var det där konstiga pojkviruset/förkylningen du hade. Humöret é på topp ser jag!
Du é så himla go! Pumorna kommer stå i kö - vänta du bara Bebis!
Kramis och godnatt!

Nattmia sa...

Skönt att det "bara" är en höftförkylning du har och hoppas att det snart går över..
Förresten, sover inte du vid denna tiden på dygnet?? ;-)

Kram Mia

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Just det! Det minns jag nu! Snuva i höften har ju min äldste också haft! När han var 2-3 år. Då stödde han inte på benet på ett par veckor, och haltade eller kröp både på dagis och hemma.
Drabbar bara killar om jag minns rätt?
Det här hade jag nästan glömt bort ju.

Då är det övergående i alla fall. Skönt att inget var brutet!

Önskar er en underbar dag!
Kram Susanne

Mitt hjärta&Jag! sa...

Hej Bebis! Som Nattmia skerec - borde inte du ligga och sova vid 22.57 tiden? I vilket fall som hels så tackar jag och Isaac för din och din mors gratulationer på Isaacs födelsedag! Samt så måste vi säga att du är så fin...även med den gröna skålen på huvudet!
Hoppas din "höftförkylning" snart ger med sig så att du kan busa hela dagarna utan att ha ont!
Många kramar från tant Anna-Maria och bus Isaac

Anonym sa...

Oh, vad skönt att höra. Att det snart ger sig.
Vad söt bebis är på bilderna, vilka ögon... Har haft en lång dag på jobbet, 8,5 tim i skolan och på fritids sedan utvecklingssamtal på det.Vilken dag, solsken och takdropp.Underbart. Men har goa barn o föräldrar så det gick väldigt bra. Ska planera min morgondag. Mina underbara vänner kommer över på en bit paj imorgon kväll.Såg ett recept m grilladkyckling i måste testa det.Men vad ska jag bjuda på till kaffet??? Får grunna på det. Sov gott! Kram Magda =)