fredag 12 mars 2010

Idag är en ny dag!!!
Efter gårdagens kalldusch så är det en ny dag idag. Trots solens frånvaro utomhus, så är solen tillbaka idag i mitt lilla hjärta! För idag är jag glad för att det är freeeeeeeedag, för att jag har en ljuvlig Bebis och en underbar make!! Å vem kan vara mörk i själen då!?!

För alla er som har tankar och funderingar kring min lilla blogg, vårt hem eller vad det nu kan vara så maila (ma22jj@student.hik.se) gärna mig. Alltid kul att lyssna på vad ni har att säga!!

Nu väntar skolan. Härligt!!

En mysig fredag önskar jag Er!!!

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssss...... Idag bjuder jag på härliga inspirationsbilder från Kung Karusell!!!

3 kommentarer :

Elle sa...

Även hos oss lyser solen med sin frånvaro, det är dimmigt och har snöat lite. Men alla sjuklingar börjar friskna till nu och det får man vara glad över! Det finns något varje dag som man kan glädja sig över, om det nu är att solen skiner, att en vän ringer eller att man ser en vacker vårblomma... Det kan t o m räcka att någon bara ler mot dig och du har en anledning att le tillbaka!

Önskar dig en skön helg!
Kram Elle

Anonym sa...

Tack för en fin och inspirerande blogg! Jag misstänker vad det är som har hänt dig/er även om du döljer det i vackra omskrivningar... det finns hjälp att få, dröj inte med att söka den är mitt tips... samt var tacksam för det du har och stressa inte upp dig. Till alla som behöver få en påminnelse om att vara tacksamma för livet, kika in på denna, men varning för gråt...http://annajansson73.blogspot.com/
Glad helg önskar en av dina bloggläsare!

Anna sa...

Jag älskar din positivitet!!! :D Kan jag få lite? Jag blir så glad när jag läser din blogg för du verkar alltid vara så glad och positiv! Jag är så avvis :P
Fin blogg har du också!
Ha en trevlig helg!!