söndag 7 mars 2010

Fågelkvitter å drippelidropp!
Tjohooooooooooooooo vilken härlig morgon!! Efter en nästan löjligt god natts sömn med härliga drömmar, så vakande jag till ljudet av fågelkvitter och snö som smälter och droppar från taket. Dessutom lyser solen från en klarblå himmel här på the Island. Ljuvligt!!

Det enda molnet på himlen är att Bebis har mer ont än vanligt i sitt/sina ben idag. Tur att vi äntligen ska till ortopenden med honom imorgon bitti. Å jag kommer att sitta kvar tills de hittar vad det kan vara!! PUNKT!!!

Hoppas att solen lyser på Er där ute i vårt avlånga land, eller vart i världen ni än må vara!!!

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssst........... Sötaste värmeljushållarna från Presentverkstaden är en födelsedagspresent från min kära morfar och är köpta här!!!

5 kommentarer :

Linda i Lönnbacka sa...

Låter som ni njuter gott på the Island!! *ler*

Bra att du inge ger dig gällande Bebis, för det skapar bara ännu mer oro om man åker hem utan svar!!

Kraam kram

Mitt hjärta&Jag! sa...

Men stackars liten då, så synd om barn som måste ha ont och inte kunna "vara som andra barn"! Jag hoppas verkligen att ni får ordning på detta problem så Bebis får leva ett liv utan smärta!
Många kramar

Anonym sa...

Lycka till i morgon med Bebis! Kram Annika

Anna-Leena sa...

Jättesöta ljusstakar och vackra blommor.
Kram Anna-Leena

Anonym sa...

Lycka till hos doktorn idag.Håller tummarna på att de kan komma på vad det är som spökar. Jobbigt när det gäller sitt egna lilla gryn. Fina bilder från dig som vanligt. I helgen var jag o maken i Örebro på 2:a chansen otroligt jättekul. Ha en fin dag. Ska strax till jobbet. // Magda =)