fredag 19 mars 2010

Inte illa pinkat!!Om inte en si så där 391 st av er får för er att kasta in handduken eller trilla av pinn idag, så kommer besöksantalet passera 60 000-strecket under dagen!!! Tjohoooooooooooooooooo!!! Helt otroligt!!! Inte illa pinkat för en liten Inredningsfru, om jag själv får säga :)!! För det här trodde jag väl aldrig när jag började blogga i somras!! TACK för att Ni finns och för att Ni fortsätter att kika in hos lilla mig!!! Ni gör min dag, varje dag!!!

Tror bestämt att jag ska kasta in en liten utlottning snart, så att jag kan ge tillbaka något till alla er, goa bloggläsare!!! Så hål utkik!!!

Idag är det fredag - härligt!!!

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssssssssst......... Idag bjuder jag på lite bilder som jag tog hos Mormors Fönster för någon vecka sedan. Snart hittar du dem även på deras hemsida!! Å by the way, så har PANIKEN äntligen infunnit sig, så nu blir det plugg hela dagen. ÄNTLIGEN!!!

3 kommentarer :

Mitt hjärta&Jag! sa...

Du gör vår dag varje dag du med, för din blogg är underbar! Jag kommer lämna denna blogg...alltså min och har i stället börjat blogga på: www.detljuvligailivet.blogspot.com välkommen in dit i stället!
Många Kramar Anna-Maria och Isaac

Katarina sa...

Du förgyller lite av min dag med alla vackra inspirerande bilder. o nåt litet fniss blir det av dina ord oxå :-) ha det gott o plugga på. kramz

Madeleine sa...

Du gör min dag varje dag! Underbara inlägg med kärlek, glädje, inredning och allmänt mys!! Keep up the good work, och lycka till med plugget!