torsdag 18 mars 2010

Pest eller kolera!!Borde egentligen börja lite på hemtentan idag, men helt plötsligt så kommer jag på minst tusen andra saker som bara MÅSTE göras. Som att till exempel storstäda, putsa fönsterna och gå med en tandborste för att damma alla listerna. Hmmmmmm.......

Tuff choice det där med pest eller kolera!!!

// Inredningsfrun

5 kommentarer :

Levindas Värld sa...

Tänk att det är så himla lätt att hålla sig sysselsatt med massor av annat när man vet att lite mindre roliga saker väntar på att bli gjorda ;)

Lycka till och ha det fint!

Sanna sa...

Hej! Minns inte om jag skrev till dig tidigare men jag hittade din blogg för några veckor sedan och är nu helt hooked! Först och främst av dina underbara bilder på ert galet vackra och perfekta hus (jag älskar inredning)! Men sedan är vi ju lika gamla, går tydligen samma utbildning och har snart varsin bebis :)
Roligt att följa likasinnade!

Vad läser du för kurs nu?

Mvh Sanna

Anonym sa...

HEJSAN.

Inte behövs tandborste till lister,
bättre med microduk.Har storstädat
i 40 år så jag vet. Ha det gott.

STÄDTANTEN

Anonym sa...

Jag hoppas du storstädar inför vårat finbesök nästa vecka, om jag så hittar en dammtuss vet ju jag en som inte kommer få mer fika av mig ;)

Skojar vännen!! Vi kanske ses i helgen, Kram!!

Sofie

Anonym sa...

Haha. Känner igen det där med att man aldrig hade så fint och städat hemma hos sig som i tentaperioden!!! Kanske är du helt enkelt en person som presterar bäst under (lite lagom) press. Det tror jag nog de flesta av oss är...Manana, manana, du vet..
Jenny E