söndag 21 mars 2010

Date med Herr Hemtenta!!


Idag ska jag ha ännu en date med Herr Hemtenta och jag känner att det kommer att bli ett spännande möte. Dessutom så regnar det idag så det kommer att bli sååååååååå mycket gjort!! Tjohooooooooooooooo!!!!

Den här helgen har dock försvunnit lika fort som en avlöning, men vad gör väl det när man har gjort ett gott dagsverke?!?

För alla Er, goa bloggläsare, som inte sitter och läser er skelögda och skriver så att pennan glöder kan väl ta och dela med er av helgens eskapader för mig. Vad har Ni hittat på för något trevligt?? Tell me???
Kursiv
Nu ska jag tillbaka in i min lilla "Herr-Hemtenta"- bubbla å jag tror att jag stannar där en stund......

Puss å KRAM hela da´n!

// Inredningsfrun

Pssssssst....... Coolaste kikarna hittade jag igår hemma hos mina päron. Små, söta och gamla som gatan är de. Jag tror minsann att de "råkar" få följa med mig hem..... ;D

3 kommentarer :

Anonym sa...

Härligt att du kommit igång! Idag ska vi åka och gosa med vårt barnbarn, en vecka gammal!!! Vår dotter skrev c-uppsatsen på lärarhögskolan tre veckor innan nedkomst - bra tajming ;-). Ha en härlig söndag! Mormor A

Loo sa...

Duktiga "frun"!!!!!!!!
Visst é de en himla härlig känsla när man betar av sina skolarbeten. Framförallt alla insikter man får med sig på vägen.
Lite helgrapport från mig. Vi var på landet igår och familjen promenerade ner till havet i solen medans jag målade ett månbord - vitt såklart. Kommer bli superfint! På väg till landet övertalade jag min fatastiska äkta hälft att stanna på en alldeles underbar affär. I en källare i "byn" står en underbar "tant" och i sin lilla gulliga affär har hon MASSOR med Greengate, Nyblom & Kollen och mycket mer därtill!!! Några muggar och servetter fick såklart följa med till landet Ops!
Nu är helgen snart slut, men vi är snart där igen eftersom dagarna rusar fram.
Ha det så himla bra och som sagt var nöjd med dig själv och helgens dagsverke bland skolarbeten!
Kram från Loo

M.J.C.A.N sa...

Hej!
Jag är inne och spanar varje dag :D

Denna helgen har jag fått göra det jag älskar allra mest i livet, idag har det varit en heldags träning för Jenny Damm, Världsmästare i Agility, för mig och min vovve.

Hoppas det har gått bra med tentan, satt med mitt förra helgen :D

/Malin