söndag 14 mars 2010

Ni kanske har tröttnat.....


.....på att jag envisas med att STOLT visa de söta utmärkelser som Ni kära bloggläsare har gett mig, men INTE jag! Å denna gången har jag fått en kreativ blogger-award från söta Elle! Så TACK för awarden söta du, den värmer mitt lilla hjärta!!!

Så klart så värmer alla era goa kommentarer och jag FORTSÄTTER att högläsa vad Ni har skrivit för Inredningsnörden som lyssnar på det döva örat och nickar artigt! Jag tvingar honom inte att lyssna, men jag kräver att han i alla fall låtsas :)!!!

Idag har Herr Kamprads varuhus fått sig ett besök och sedan har det avnjutits söndagsmiddag hos mina päron. å till kaffet serverades det nybakade å varma kanelbullar.

Ja, idag har jag verkligen njutit varje minut!! Hoppas Ni har gjort det oxå!!

KRAM

// Inredningfrun

2 kommentarer :

Linn sa...

Jag brukar också läsa kommentarer från läsare för min sambo. Men jag brukar be honom återge vad jag har läst för att jag vet att han inte lyssnar. Särskilt om sporten är på :)

Anonym sa...

Hej!
Nu har jag hälsat på dig några gånger och känner att jag så gärna vill "ge lite tillbaka"!:)Du ger såååå mycket inspiration och såååå mycket glädje och värme här.Så otroligt mycket fint du visar!Både bilder och ideer och känslor.Jag blir glad i hela kroppen av din blogg:)Kramar från en tjej i Norrland:)