onsdag 15 september 2010

Lite preggo-glam!!!

Å så var då den årlig modevisning till enda. Att det kan vara så himla kul att gå fram och tillbaka och sväng på sin lilla (nja,,,, stora) lekamen få bli sminkad, stylad och visa snygga kläder!! Å lite preggo-glam är precis vad jag behöver nu!!

Ja, ni har frågat hur det kommer sig att jag får gå modevisning å det kan man ju undra. Vet inte riktigt hur det kom sig, men jag började gå när jag var 18 år. Å ja, som ni vet så är jag ju inte direkt purung längre :)!!! Man börja tillhöra inventariet nu :)!! Men, så länge de vill ha mig så kommer jag att strutta på catwalken, preggo eller inte!!!

Idag är det lill-lördag. Det ska jag nog fira med lite choklad-pudding. Tjohooooooooooo!!!

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssssss...... Vackert rosa gladiolus fick vi efter visningen igår. Jo, man tackar, ja :)!!!

4 kommentarer :

Det Ljuvliga i Livet sa...

Du är inte särskilt gammal, jag är 30 precis som du och jag känner mig..hrm...ung fortfarande! De vill ha dig för att du är smal, vacker och har en mycket fin kropp! Preggo eller inte preggo!
Visst är de vackra gladiolus, hade två stora sådan buketter på presentbordet från Isaacs dop! Helt underbara och de håller länge!

Anonym sa...

Ett litet tips med gladiolusarna: om man knipsar bort de översta knopparna så kommer fler blommor att slå ut och de står ännu längre. :)

Anonym sa...

Kan du inte visar bilder på hur du såg ut? :)

BLONDETTY sa...

Vad skoj med modevisning! Förstår PRECIS varför de vill ha med dig, SNYGGA, fina tjej!

Du strålar verkligen och har världens sötaste lilla mage! Tänk vilket mirakel det är och vad fantastiskt det är att vi mammor får vara med om ett liv som växer i oss. Oslagbart!

Ta hand om dig nu rara!

Kram från
BLONDETTYSARNA