tisdag 21 september 2010

Om ni är nyfikna....

... på det här med TV-programmet, är det inget emot vad JAG är!!! Vi får ju inget se förens det sänds!!! Jag kommer nog inte vara speciellt nervös utan mer förväntansfull. Jag är ju trots allt bara mig själv!!! Ha ha ha ha..... vilket innebär att vi nog får flytta från the Island sedan :)!!!

Men en liten sneak-peak på delar av gänget bakom kameran, kan jag iallafall bjuda på!!! Det är ju inte varje dag man har ett kamerateam smygande i buskarna :)!! Mer än så blir det inte.... taskigt va ;)!!

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssssst....... Har ni sett min söta "Bebis-nedräkning" i gadgets-kolumnen till höger!! Här ser ni hur långt jag är gången :)!! Tänk att vi ska få ett mirakel till!!! Tjohoooooooooooo!!!!

7 kommentarer :

elin eva johanna andersson sa...

jag läste din blogg förr men har inte gjort på ett tag men nu måste jua ju börja igen när ja ser att tv teamet är me :D

Hem och Lycka sa...

Spännande!

kram

Camilla sa...

Åh vad spännande! Måntro att jag kommer sitta klistrad framför programmet:) Ska bli kul att se dig och ditt hem:) Är det långt kvar tills det sänds? Kramar Camilla ps. så glad för din skull att ni ska få en bebis till!

Moa sa...

Grattis till ert lilla mirakel i magen!! Jag har helt tappat motivationen till att blogga men jag följer din blogg dagligen fast jag är dålig på att kommentera!! Ska bli spännande att följa dig i tv-rutan;-)

Nu sitter jag här med vårt lilla mirakel i famnen, Vincent är 3 veckor gammal och så klart världens finaste... min motivation till att blogga och pyssla försvann när jag blev gravid.

Kram Moa (vita loppisboden)

Anonym sa...

Spännande att få se dig på tv! Följer din blogg varje dag och att få "se" personen man bara sett bilder på och läst om blir ju jättekul :)Hoppas att bebis i magen mår bra!!! Som sagt så längtar man tillbaka dit men ändå så är det så gott att ha sin lilla bebis och gosa med!!!
Kram på dig!! /sanna

Fröken Evaldsson sa...

Nu har jag hittat till dig också! :)
Kul att se hur du hade gjort med din spegeldörr...
Himla fint, verkligen!

Stine sa...

Hej ! Jag har nyligen hittat hit och trivs hehe har samma inredningsstil som du, så roligt att få lite ny inspiration. jag har även som du en son, min är 1½ snart. Ta hand om dig
Kram Stine