torsdag 29 juli 2010

Drömhem & Trädgård,,,,,, here we coooooome!!!
Japp,,, då var det klart!!! Duktiga Lotta och Kristin har nu sålt "vårt Ölands-reportage" till Drömhem & Trädgård!!!! Tjohoooooooooooooooo!!! Så kul!! Å så duktiga de är!!! Det kommer att bli ett köksreportage om jag förstått det rätt. Jag återkommer när jag vet mer!! Tokigt roligt är det iallafall. Tänk, vårt lilla kök!!

Från det ena till det andra. Idag på jobbet, cirkus en ynka liten timme tills stängning, så blev jag "totalt-panik-jag-döööööööör-om-jag-inte-får-mat-inom-närmsta-minuten"-hungrig!!! Å vad gör man då, när man är alldeles allena utan en kotte in närheten som man skulle kunna snylta like ätbart av, jo, ringer och beklagar sig till maken. Åååååååååååå vad händer då?? Jo, min käre make kastar Bebis och sig själv i bilen och åker från Öland över till Kalmar å hämtar thaimat som han svänger förbi med. Va!!! Är det inte bara helt fantastiskt!!! Men så är han ju bara BÄST, min underbara make!!!

Idag har det regnat här. Go figure.....

KRAM

// Inredningsfrun å okrontrollerbart hungrig

6 kommentarer :

♥ Fyra årstider sa...

Tack goaste! Vi är lika glada som du. Ditt hem är som gjort för en tidning.
Tack snälla för att vi fick komma.
Kram Lotta

Anna i Hallsberg sa...

Grattis! Du mååååste bara berätta så fort du vet vilket nr det kommer i.... Ha det gott!! Kramis Anna i Hallsberg PS Visst är de bra att ha...de där männen ;)

Kristin sa...

Hej M!!! Är så glad att du är glad! :-) Jag är på Värmdö och semestrar några dagar till men i nästa vecka hör jag av mig till dig och så syr vi ihop det här, så det blir levererat! ÄR SÅ KUL JU!

Kram på dig och hälsa grabbarna i familjen!

Jenny sa...

Vad roligt! Grattis:)

StrandviksVillan sa...

Jättegrattis!!
Jag är ju lite "kär" i ditt kök och med dom två duktiga tjejerna så måste det bli ett fantastiskt fint reportage! Ser fram emot det!
Kramkram!

Anonym sa...

Hej, jag var inne i butiken (mormors fönster) i torsdags, den var jättemysig!!! Du är duktig på att inreda, man får mkt inspiration!!! Tack för en mkt bra bloggsida!!!

Kram Karolina