lördag 31 juli 2010

Värsta smörgåsbordet!!

Jag tror inte att jag är den enda som drömmer om att ha en liten "lavendelgång" i sin trädgård. Så förra året planterade jag ut små lavendelplantor (på vardera sida vid gången upp mot huset) som jag hoppades skulle ta sig och växa sig stora och fina. Men icke sa nicke! Ett par har dött ( å hur tusan tar man död på lavendel liksom, det är ju nästintill omöjligt) och de flesta andra har blivit alldeles bruna och nästan ruttna ner till, trots att jag klippte ner dem så bra i våras. Så förra veckan tröttnade jag på mina små fjuttiga lavendel och köpte nya, stora och fina!!! Å när jag ryckte upp de gamla så insåg jag ju vad som var felet. De satt små bebis-mördarsniglar och mumsade på MINA lavendelplantor!!!! VA, VA, VA!!!! Det är ju inte så konstigt att de dött när mördarsniglar har mumsat på dem som om de vore värsta smörgåsbordet!!!! Så nu när den nya fina stora lavendeln är i marken så har jag överdoserat kraftigt (vaddå en halv tesked liksom, de ska dö de jäklarna, DÖ!!) av mödarsnigelmedel!!!

Så nu, mina kära bloggläsare, söker jag med ljus och lykta efter tips på hur man bästa håller dessa vidriga små slemklumpar borta från vår trädgård. För de ska bort, bort, bort!!!

Så. Nu till något annat, mer roligt. Imorgon ska vi ner till Kivik och hämta vår nya korgsoffa!! Tjohooooooooooooooooo!!!! Härligt!!!

En fortsatt mysig lördagskväll önskar jag Er!!

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssssssst.............. Så om ni råkar se mig springandes som en galning på trädgården, så är det bara jag som är på jakt efter de små asen. Å idag bjuder jag på lite vackra blommor som jag "hittat" längst med kvällsrundan....... ;)

3 kommentarer :

Annatroll sa...

Hej! Jag tycker att du bjuder på mer än vackra blommor.... Dom där söta kronorna gillar jag, för jag har 2 exakt likadana :-) Jag har mina på min vita skänk i hallen, och på kvällen tänder jag värmeljus i dom, myyyyys!
Kram Anna.

Anonym sa...

skulle vilja veta var korgen kommer ifrån som du har på sittbänken i köket??? den är sååå fiiin!! :))

Linda sa...

Åh, vilken otroligt inspirerande blogg du har! Fantastiskt! Följde alltid dina album på styleroom tidigare, men är inte inne där så ofta nu mera, har börjat blogga istället!:)..och man hinner ju inte med allt!;)
Jättefina bilder har du här, ska läsa vidare nu, och kolla tidigare inlägg du skrivit!

Sensommar hälsningar från Linda