söndag 11 juli 2010

Trött, glad och stekt!!

Dagens badpojke!!
Bebis bästa vän - bollen!!
Bebis å badkruka?? Nepp!!
Mina gosingar!!
Bebis käkar glass like there´s no tomorrow.....
.... å jag njuter av vågskvalp och vacker utsikt. Såååååå jobbigt :)!!!
En trött badhjälte.....
..... slumrar gott under parasollet.

Oj, oj, oj vilken helg!! Sol, bad och stekning (bokstavligen) på stranden, både igår och idag!! Sååååååå härligt!!! Solen gör mig verkligen glaaaaaaaaaaaaad!!!!

Å visst har det en viss charm över sig att äta pic-nic på stranden och känna sanden knastra mellan tänderna!!! För att inte tala om all vacker sand som mystiskt har förflyttat sig från stranden för att sedan helt plötsligt hälsa på hemma (hur tusan kan sanden hamna ÖVERALLT där den inte ska vara!!). Å hur kul är det inte att upptäcka att det ser ut som om man är klädd i vit bikini, fastän att man enbart har födelsedagsdräkten på sig. Å kan någon förklara för mig hur det i hela fridens da´r kan vara så att man är trött efter en dag på stranden, när den största ansträngningen är att snurra sin brasse-stol efter solen?? Hmmmmm......

Ja, strandlivet och sviterna därefter är charmigt till tusen :)!!!

Summa summarum: Det är så här man ska ha det när man har det som sämst!
KRAM

// Inredningsfrun å trött, glad och stekt

Pssssssssssst.......... Å som grädde på moset så hade jag dessutom en "skratta-så-magen-värker-och-dansa-tills-fötterna-inte-bär-dig"-kväll med tjejerna igår!!! Tra la la la laaaaaaa.........
TACK för lånet söta S ;)!!!

2 kommentarer :

Anonym sa...

Hej!

Såg Erat kök på styleroom och blev helt förälskad i den rutiga tapeten! Och vilken inredning, shit så duktig du är! Där kommer jag att hitta massor av ideer till vårat kommande nya kök :)

Får man vara fräck och fråga vad tapeten heter? Vill helt enkelt ha den även i vårat kök :)
Maila mig gärna på: asa_olsson_@hotmail.com

Trevlig sommar!
/Åsa

Nikita sa...

åh jag bara älskar ditt sätt att skriva, det är roande och härligt att läsa, för att inte tala om alla dina fina bilder!!