måndag 12 juli 2010

Om att förlänga sommaren!!
Nu när dagarna är hetare än Sahara så ligger vi så klart på stranden och myser. Å kvällarna spenderar vi på altanen med mat och dryck i goda vänners lag. Att få sitta omsvept med en filt och njuta av vår svenska härliga sommarnatt, det är verkligen att förlänga sommaren för mig!!! Eller vad säger Ni??

Idag har jag bjudit goda vänner på hemmagjorda hamburgare som jag serverade med klyftpotatis, bacon och curryaioli. Mumma! Perfekt grillade av min underbara man!!

Vad har ni hittat på denna härliga måndag i början av juli??

KRAM på er goa bloggläsare!!

// Inredningsfrun

Psssssssssst....... Till dukningen använde jag mig av tygservetter från Himla, som jag fyndade på en outlet i Kvik. Likaså de söta små blå skålarna som står på tallrikarna. Den blåa löparen med vita prickar har jag köpt här. Blommorna har jag dagen till ära, plockat i min egen trädgård å inte någon annans ;)!!!

2 kommentarer :

susanne sa...

Kära Inredningsfru,

jag läser din blog sedan 8 månader. Din blog är for mig en "livslust piller", mer än " livslust bomb" - det ger mig mycket energi.
Du är so positiv, detta är vad som gör din blogg mycket mer än en inredningsblogg. Jag skulle vilja skriva mer om dig och din bloggen, men jag är ungarska och jag kan inte so mycke bra svenska.Tyvärr! Jag älskar dig och din underbara familj happy summer days
kram
Hemfeminin( alias Susanne)

jenny sa...

vad fint du gjort det!
Har hört mycket gott om Himlas outlet i Kivik. Jag tänkte besöka den i helgen när vi ska på en minisemester i Skåne. Vad tyckte du om den?

Jenny