söndag 4 juli 2010

Inredningsfrun på TV!!!Japp, då har ju då äntligen avslöjat min lilla hemlis :)!!! Eftersom så många har undrat och frågat så kan jag nu bekräfta att jg ska vara med på tvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv :)!!! Tjohooooooooooooooooo!!!! Men tyvärr kan jag inte säga mer än så (pga kontrakt), men visst kommer ni att få se mig på tv i till hösten!!!

Ja, det har sannerligen varit en helt fantastisk vecka som har passerat och kanske till och med en av de roligaste (ja hej å hå vad jag har skrattat)!!! Så jag hoppas att ni har haft lite överseende med att jag har varit usel på att bloggeliblogga.

Iallafall. Min käre make har ju fyllt år denna vecka och vi har dessutom haft bröllopsdag (som jag mer eller mindre missat pga av min lilla hemlis), så vi firade detta i efterhand med (som jag berättat tidigare) en sedan länge inbokad liten tripp till Kivik och Österlen!!!

Å Österleeeeeeeen måste vara himmelriket på jorden (efter the Island så klart!!!)!! Så jag låter bilderna idag tala för sig själv och endast tillägga att,,, jag har haft det värre :D!!!!

KRAM

// Inredningsfrun å snart platt å fyrkantig :)

5 kommentarer :

Camilla sa...

Nämen va spännande! iiiii* Va kul, grattis! Åh kan knappt vänta tills jag får bänka mig framför tv:n och få se dig på tv. Många kramar från bloggvärlden

Åsa sa...

Gud va roligt! Då ser vi fram emot att se vad detta tvprogram kan handla om :)
Tänkte bara fråga var du har köpt din bikini? Jättefin! Kram

Nattmia sa...

Spännande.. Skall bli kul att se dig där med :-)

Härliga sommarbilder..

Kram Mia

Anonym sa...

ja det var sannerligen en av de roligaste veckor jag haft, i dag har vi, läs Johannes varit med i direkt sändning i från malmö, sommarlov kolla gärna inslaget på svt, vi se snart, känns som om vi har lite att prata om !!!!
Kram/Lotta

Det Ljuvliga i Livet sa...

Vad spännande det kommer att bli att få se dig på tv! Antar att det har med inredning att göra!
Härliga kort i från minisemestern!