tisdag 27 juli 2010

Om min måste-bara-ha-gen!!!


Idag at work stod jag och funderade lite mellan lull-lullandet och upp-packning av nya varor. Det finns ju liksom alltid någon ny "jag-MÅSTE-bara-HA-annars-går-jorden-under-å-jag-kommer-aldrig-överleva-utan-den"- sak som man går och drömmer om!! Det tar ju aldrig slut!! Å när den där "saken" äntligen är inköp, ja då dyker det ju alltid upp någon ny "måste-bara-ha"-sak. Det måste ju ligga i generna, det där!! För det handlar ju absoluuuuuuuuuuuut inte om dålig karaktär!! Not at all.........

Å by the way så hävdar jag fortfarande att det var jag å min "måste-bara-ha"-gen som vände finanskrisen åt rätt håll. Å jag har en känsla av att Inredningsnörden kan gå i god för det oxå :)!!

Idag har min käre Inredningsnörd å tillika make röjt och städat i garaget OCH dessutom åkt som en skållad råtta fram och tillbaka till tippen och slängt en massa gamla saker. Så nu är det ju bara för mig att fylla på med en massa nya roliga saker istället!! Tjohoooooooooooo!!!! ;)

KRAM på er goa bloggläsare

// Inredningsfru som bara vill ha å ha å ha å ha

Pssssssssssssst.............. Idag bjuder jag på lite nytt från Topiary. Håll tillgodo!!

2 kommentarer :

Anonym sa...

Haha, vad rolig du är!:) Känner precis igen mej! Vilken tur att jag hittat til din superfina blogg! J**lar vilka inspirationsbilder!! Vilket drömhem du skapat, det pirrar i hela kroppen när jag ser dina bilder! Tack för du delar med dej!

Camilla sa...

Halloj!
Det kanske är jag som inte hinner med riktigt men jobbar du även i butiken nu? Eller fotar du bara fortfarande?
På söndag åker jag till Öland! Som jag längtat!
Kramar Camilla