söndag 25 juli 2010

Trånga jeans,100 000 anledningar och en efterlysning!!

Idag skulle jeansen på för första gången i sommar (japp, idag var det kallt OCH regnigt). Å det innebär ju alltid en hel del överraskningar, vill jag lova!!! Jupp, för visst gick jeansen på, men det var med våld som jag mer eller mindre misshandlade mig på dem (fast tight är mode nu, eller?!?)! Å översta knappen fick jag knäppa upp så fort jag satte mig. Så denna sommaren har satt sina spår av många olika anledningar........ Å jeans finns ju faktiskt i olika storlekar, har jag hört :)!

Jeans-fadäsen å sidan, har jag idag 100 000 anledningar att vara happy happy eftersom besöksantalet har passerat just 100 000!! Tjohoooooooooooo!!! Helt sjukt roligt!!! TACK goa söta Ni som fortsätter att titta in hos lilla mig. Ni ÄR bara BÄST!! Så blommorna ovan är till alla Er där ute i cyberspace!!

Nu till en liten efterlysning. Jag håller på med projekt "övertala-maken-att-vi-BEHÖVER-å-INTE-klarar oss-utan-en-liten-mysig-lounge-å-softisch-hörna" som vi ska ha på altanen. Å för att jag ska kunna ro detta projekt i land så behöver jag er hjälp!! Jag letar nämligen efter en mysig liten korgsoffa, typ som på bilderna nedan. Om ni har en till övers (bara så där liksom) som ligger och skräpar och som ni kanske vill sälja till mig eller om ni har tips vart jag kan hitta en, så maila mig gärna på ma22jj@student.hik.se.
Bilder: Google
Jag tänkte sätta den blivande korgsoffan tillsammans med två korgstolar typ dessa från Ikea. Å så en massa gosiga fårskinnsfällar, kuddar, filtar, lyktor och en massa annat lull-lull!! Det kommer att bli sååååååååååå mysigt. Eller vad tror Ni??
Bild: IKEA.se
Nu ska jag mysa med godis och popcorn (ja, what the heck! Jeansen kommer ju ändå inte på snart) och njuta av det som är kvar av söndagen. Imorgon blir det jobb!! Ljuvligt!!

KRAM på er!!

// Inredningsfrun

6 kommentarer :

♥ Fyra årstider sa...

Nu gör du mig lite nyfiken på jeansen..kan det vara något annat än bullar:-)
Kram Lotta

Anna-Leena sa...

ÅH det låter jättemysigt med en sån hörna på altanen. Korgsoffan var jättefin hoppas du hittar en har tyvärr inga tips.

Kram Anna-Leena

cat sa...

Men hallå, stretch!!!
Ha de gott. Catarina

Lina sa...

Du tar så fina bilder och har så fint omkring dej så jag kommer att fortsätta kika in även i framtiden... :) Å jeansen, det finns som sagt andra storlekar så njut av sommaren... På sommaren kan man unna sej lite, det kommer en vinter då man kan ta tag i saken... Önskar dej en trevlig jobbardag imorgon... Kram*

Home No.1 sa...

hallojs! Komer att bli kanon, jag ser det framför mig! Titta in till mig där pågår en tävling. Kram Annica.

Anonym sa...

Håller med om att det är märkligt hur jeansen krymper i garderoben över sommaren .... betyder att man njuter av livet och är tacksam över mat och vin och härliga sommarkvällar med grillning och efterrätt !!!!! Lycka till med soffan :) kram Jenny