måndag 26 juli 2010

Inredningsfrun är med....

Bild: Blocket

........ korgsoffa!!! Tjohoooooooooooooo!!!! Denna lilla skönhet hittade jag för under halva ordinarie pris efter lite detektivarbete på nätet (thank God for Internet)!!! Å till helgen ska vi ta oss en liten dagstripp ner till Kivik (ja, vilket sammanträffande!!! Vi som ÄLSKAR Kivik!!) och hämta den. Tjohoooooooooooooo igen!!

Å som ni säkert har listat ut, har jag ju lyckats att övertyga Inredningsnörden om att den blivande softisch-lounge-hörnan kommer att bli ljuvligt mysig med denna söta lilla korgsoffa. Faktum är att han gillar den lika mycket som jag :)!!! Härligt när man har samma smak!!!

Ikväll blev vi bjudna på lite spontan grillkväll hos goda vänner. Såååååååååååå mysigt och sååååååå ljuvligt god mat!!! Å dessutom så är det ju alltid lyxigt att sätta sig till ett dukat bord när man har jobbat hela dagen!!

Nu blir det natti natti sovagotti!! Å jag ska drömma om vår nya söta soffa och allt lull-lull som jag ska fixa! Life is goooooooooooood!!!

KRAM

// Inredningsfrun som är med korgsoffa :)

2 kommentarer :

Linruz sa...

Vilken lycka när man hittar ett sådant fynd.
Stort grattis til den fina affären.
Kram Lina

Anonym sa...

Fin soffa, tänk bara på att om den står ute i regn kan den bli väldigt sned! Vissa rottingmöbler är gjorda för innomhusbruk.