fredag 13 november 2009

Äkta vara!?!


Igår hittade jag sötaste lilla fejk-julgranen. Det ser ut att vara äkta vara, men icke sa nicke. I butiken, där jag hittade den, var jag tvungen att gå och fingra på den ett par gånger för att verkligen förstå att den inte var äkta!!

I alla fall. Nu står den söta lilla granen i min (jag säger min, då min man inte vet om dess existens) "jul-garderob" och väntar på att plockas fram!!! Den börjar bli ganska full, men snart är det dax för framplockning. Härligt!!!

Trevlig helg på Er, kära Bloggläsare!!!

// Inredningsfrun

4 kommentarer :

Bella sa...

Go Kväll!!

Fina bilder du tagit och inte kan man tror att det är en fejkgran du köpt!! Får man fråga var du hittat den? Tål inte granar så allt fejk I like :)

Hoppas du får en mysig fredagkväll

Kramar Bella

Anonym sa...

Vilket underbart hem du har! Vilken sida, album, bilder! Jag läser många inredningsbloggar men denna är något i hästväg, den absolut bästa jag har sett! Bilderna är så fina också, är du säker på att det är lärare du vill bli??? Fikabilderna är så lockande också, jag försökte klicka på dem för att se om receptet låg bakom, men lyckades inte. Förmodar att du inte har lagt ut recepten, eller så har jag bara inte hittat dem ännu. Jag kommer dock att läsa hela bloggen vid tillfälle, så jag kanske upptäcker något lite längre bak i den.
Tack för inspirationen, jag hoppas du fortsätter med bloggen länge, länge.

Hälsningar,
D.

cecce sa...

vilken söt liten gran! En sådan hade gärna fått pryda en kruka här hemma.
Jag har också en lten "gömma" med nyinköpta advents och julsaker som jag bara vill plocka fram. Snart...snart!!

Kram

Louise sa...

Ja den granen ser väldigt äkta ut, så tjock och härlig i grenarna. Och kottar, jag älskar dem men har blivit vis av skadan att ha kottar på den riktiga granen. Råkade nämligen ett år ut för att kottarna öppnade sig mycket av värmen och ut började en massa småkryp titta ut...huuu den granen var inte inne länge det året!!