fredag 6 november 2009

Snyggt med silver!!
Julen ( japp, here we go again :-)!!!) behöver ju inte alltid var röd å vit. Så för er som satsar på silver i år får här lite inspiration från butiken Handplockat ( i Linköping). Dagsfärska dessutom!!

Stämningsfullt, harmoniskt och vackert men en jul i silver!!! Eller vad säger ni???

Kram på er!!

// Inredningsfrun

3 kommentarer :

Nattmia sa...

Silver hade jag i granen för ett par år sedan men då tyckte sonen det såg mesigt ut.. Det skall finnas röda kulor i granen tycker han.. Så det får det bli i år..
Men jag gillar silver :-)

Kram
Mia

Sanna sa...

Hej!
Halkade in här ikväll och fick se att du varit på Handplockat - min favvo! När jag jobbade i Linköping blev det alltid ett besök där nästan varje lunchrast. Nu blir det inte så ofta längre. Kul att se nytagna bilder därifrån genom dig! Måste dit snart =) så jag får insupa den juliga atmosfären själv.

Min egen jul brukar gå åt det gammaldags rödvita hållet. Varje år tänker jag att jag ska göra nåt helt annat t ex väldigt färgglatt, vitt och isblått eller silvrigt men jag kommer alltid tillbaka till gammeljulen från förr. Det är där jag känner mig mest tillfreds när allt kommer omkring.

Ska hälsa på hos dig lite då och då och se vad du hittar på.

Trevlig helg!
Sanna

Louise sa...

Tack för silverinspiration. Jag som har svårt att välja skall ha röd-vitt i köket och silver-guld-vitt i vardagsrummet...