måndag 16 november 2009

Om strykning!!


Denna vecka kommer att "försvinna" i rykande fart, för det är inplanerat bland annat både "hemliga uppdrag" och födelsedagskalas och en massa där emellan!!! Å nästa vecka kommer oxå att gå undan för vi ska upp till Stockholm ett par dagar och sedan är det ju redan adventshelg!!! Så om jag ska hinna få huset i ordning till julminglet så måste jag nog börja fixa och dona på en gång!!! Så imorgon ska julgardinerna plockas fram och strykas. Strykning är ett nödvändigt ont, anser jag!!!! Fast det blir ju alltid fint när det är klart och när gardinerna väl hänger på plats!!

Har Ni, kära bloggläsare, tjuvstartat med att plocka fram era julsaker ännu???

Kram och natti natti

// Inredningsfrun

Pssssssst........ Tomtenissar och lucior (det är jag som fotat) hittar du på "Mormors Fönster". Där hittar du även många fler av mina bilder :-)!!!!

5 kommentarer :

Camilla sa...

Hej vännen! Jag har både börjat ta fram lite små saker och börjat med pysslet! Kan meddela att jag var på Unnerstad gård i lördags, snacka om fullt med folk och vilka fins julsaker de hade fått in! Njut av pysslet fast det ingår att stryka :) Krmar

hemma hos lilla mej sa...

Hejsan vännen!Ska börja ta fram gardiner och dukar o tvätta och stryka.Fått en vit hyasint idag.Vad härliga bilder du visar.Vad skoj att åka till storastaden.Ha en skön tisdag kramizar ~~~~~RITA~~~~.

Anonym sa...

Hej

Har kikat på din blogg några ggr och tycker den är så bra. Man blir så glad av alla vackra bilder och ditt hem är ju bara så fint, som en dröm. Har en undran, var har du köpt tavlan med bladhjärtat, är helt betagen av den. Jag har letat efter den i olika butiker men ej hittat den.

Ha en bra dag.

Tina

Mitt hvite hus sa...

For en herlig samling du har...
Her er det noen småting som er kommet frem... gleder emg til å hente ned kassene og begynne for fullt...

Ønsker deg noen fine dager..
Klem Kerstin

Vitt för själen sa...

Ja med detta tråkväder måste man ju muntra upp sig med sina vackra julsaker!
Här har lite smått smugit sig in.. =)
Som vanligt bjuder du på vackra bilder.
Ha en bra dag, & en trevlig vecka.