torsdag 5 november 2009

Hur klumpig är inte jag!!!!Hrmmmmpf........ hur glad blir man när man bara vill till hotellet och ladda upp bilder från Unnerstad Gård och upptäcker att man har glömt usb-kabeln till kameran hemma on the Island!!! Inte så kul!!!

Så Ni får snällt vänta på nya bilder därifrån. Julen hade bara småbörjat lite grand på Unnerstad, men drar igång på allvar i nästa vecka, berättade den gulliga ägarinnan. Så jag hoppas att maken har en massa viktiga möte här i Linköping inom kort, så att jag får se butiken i julskrud!!!

Istället får Ni lite bilder från den söta loppisboden som jag besökte här i somras. Kan behövas lite sommarkänsla och ljus nu när det nästa är mörkt hela dagen. Så idag sprider jag lite sommarkänslor istället för julkänslor. Tvära kast!!! :-)

Kram på Er!!

// Inredningsfrun

Pssssssst......... Moa, nästa sommar kommer vi å besöker Dig igen :-)!!!

2 kommentarer :

Moa sa...

Vad roligt att ni kommer nästa sommar igen;-) Har inte bestämt öppentiderna i december än men om ni har vägarna förbi då får ni också gärna komma... Tråkigt med kabeln men då får vi som väntar på något gott vänta ett tag till. Är dålig på att åka till unnersta fast det ligger så nära... fast butiken är ju helt underbar!! Hoppas på mindre snö blandat regn i morgon för då hade vi också tänkt att springa i butiker. Hoppas på en fortsatt mysig viselse... Som du kanske redan har upptäckt spelar vädret eller årstiden ingen roll här i Linköping ALLA cykar ändå;-)

Kram Moa

Nattmia sa...

Vilken härlig loppisbod..

Kram
Mia