lördag 28 november 2009

Lite mer fejk, tack!!!Jag älskar verkligen blommor; Inomhus, utomhus, i vas, i arrangemang, många på en gång, en enkel, plockade i diket, köpta hos florist, att ge bort, att få å på längden å på tvären!!!

Det spelar heller ingen roll vilken årstid det är för det finns alltid vackra blommor året runt. På julen tillhör amaryllis den absoluta favoriten; Lång, ståtlig å alldeles underbar!!!

I vardagsrummet har jag gjort ett litet enkelt arrangemang av amaryllis, grön mossa, kottar, glittertråd, lingon å blåbärsris och en liten "God Jul" skylt!! Det behöver ju inte vara en hel vetenskap att göra ett litet arrangemang å när det kommer till blommor så tycker jag nästan alltid att "Less is more". Tillsammans med det söta zinkhuset från Walther & Co och en glas stjärna på fot, som lyser vackert i mörkret, blir det ett enkelt stilleben!!

Å om ni undrar så är det fejk-amaryllis från Ikea som kostade ca 70 kr tillsammans!! Kottar å mossa hittade jag på tomten!!! Prisvärt å praktiskt - just the way I like it :)!!!

Trevlig helg!!

Kram kram

// Inredningsfrun

3 kommentarer :

plingan sa...

Vilken fin amaryllis och så var den fejk! Mycket praktiskt :)

Hoppas du får en skön helg och en mysig första advent.
Kram Pernilla

hemma hos lilla mej sa...

Vad fint du har gjort som Alltid.Vilken fin amaryllis.Skönt att den är livslång hihi.Det syns inte.ha en mysig adventshelg kramizar Rita.

Anonym sa...

Jättefint med amaryllisarna. Har också ett par vita som ligger nere i källaren ska försöka göra ett eget litet arrangemang.Läser ofta din blogg, den är såååå bra. Hur hinner du allt? Är lite avis... Den där lilla hemlisen du skrev om för någon vecka sedan, får man reda på den till jul? el.har jag missat den?? Ha en riktigt mysig 1:a advent. Kram Magda(sommaren 65)