tisdag 24 november 2009

Vad gör man inte..
.... för att behaga sina kära bloggläsare!!!!

Eftersom de utlovade bilderna på vårt snart jul-pimpade hem kommer att dröja ett par dagar, så kommer här lite "shit-jag-måste-ju-ta-lite-bilder-trots-att-ljuset-suger-å-jag-har-bara-kommit-halvvägs-med-jul-pyntet-för-jag-måste-ju-visa-någonting-för-mina-söta-bloggläsare"- bilder!! Så håll tillgodo tills de "riktiga" bilderna kommer ;)!!!

Det söta olivträdet fyndade jag i reahörnan för ynka 98 kr!! Å det finns till och med stora oliver på det!!! Härligt!! I olivträdet har jag satt en liten batteridriven ljusslinga från Ikea (19 kr) som är perfekt att vira kring diverse arrangemang. Den söta julgranskulan i fattigmanssilver hittade jag på Indiska för en billig peng å det söta hjärtat har jag fyndat för ett par kronor på ...... CITYGROSS, hör å häpna!! Man ska alltid hålla sina "inrednings-tentakler" alerta för man kan hitta godsaker precis överallt!!

Ni får oxå en liten sneak-peak på en av mina "fejk-amaryllis-arrangemang"!! Jag är nämligen en sucker för att arrangera fejkblommor. Dels för att blommorna aldrig vissnar; dels för att blommorna är utslagna hela julen; dels för att du kan återanvända dem nästa å nästa å nästa år igen; dels för att du kan ställa dem vart som helst i huset utan risk för att de dör!
Självklart använder jag "riktiga" tillbehör som mossa, kottar, äpplen, kanelstänger, apelsinskivor, taklökar, murgröna eller stenar för att få en mer äkta känsla!! De vita ammaryllisen har jag hittat på Ikea, men du kan hitta dem precis överallt. Jag tyckte dock att de såg äkta ut till priset som jag betalade för dem.

I år har mina hyacintvaser fått påhälsning av kottar istället. Funkar det oxå. X-MAS bokstäverna kostar 10 kr styck och dem har jag hittat på Mairo!!

Så,,,, nu har ni fått en liten preview av vad som komma skall hemma hos oss!!

Nu ska jag packa!!!

Kram kram

// Inredningsfrun med många järn i elden just nu

Pssssst...... De söta sydda änglarna som jag visade häromdagen kommer från Unnerstad Gård!! Jag en del mail, som jag läst, men dock inte hunnit att svara på!!! Håll ut, svar kommer inom kort!!!

7 kommentarer :

linda n sa...

Men vad mysigt....
Får jag bara fråga var du köpt den vita hjärt-ljusstaken som står i fönstret !
Har letat efter en sådan men hittar bara den med el !
Hoppas att dina underbara inlägg blir lite tätare snart !!!
Kram från linda i mellansel

Anonym sa...

Hej, jag har sett den på åhlens med både el och utan, den är underbar. Tack för dina bilder väntar spänt på fler:) kram från mellansverige

Paula sa...

Mysigt!!

Måste tacka dig för du är en av dom som fått mig att inse att jag FÅR smygstarta med julpyssel, pynt med allt vad det innebär innan advent;)

Var inte så händig på att hitta snöflingor så dom fick jag klara mig utan på min lilla sida....
Kkar in o tittar på dina istället....tihi

Kram Kram

Anonym sa...

Såååå ljuvliga bidler och härliga texter !!
Jag njuter och får inspiration att köpa vita hyacinter, amaryllisar och plocka mossa och ta fram mina krukor inför advent.......... Så vackra bilder och vackert hem du har !!Det var en slump att jag hamnade här men kommer bli en flitig besökare.... kram Jenny

Mitt hvite hus sa...

Så herlige bilder du viser.. Kjempebillig med oliventreet...

kosleig du har gjort det...

ha en fin dag..

Klem kerstin

Anonym sa...

du får en att tycka att jul blir kul igen och att man kan ha jul länge.Trots att det är den tuffaste tiden i jobbet. man får priotera

Nattmia sa...

Fint i vanlig ordnng :-)

Kram
Mia